Plodné dny. Kde přečíst a vypočítat?

verunda18
23. led 2020

Ahoj chci se zeptat
Neví někdo kde si přečíst a vypočítat plodné dny
Na internetu je toho plno ale každá kalkulačka ukazuje něco jiného.
Třeba někdo stím bude mít větší zkušenosti, a ví která kalkulačka je nejlepší.

leniczka23
23. led 2020

@verunda18 zadna kalkulacka nemuze vedet kdy mas ovulaci..nejjistejsi je merit si bazalni teplotu a nebo zkus ovulacni testy.

gruyerre
23. led 2020

@verunda18 kalkulačky na internetu jsou úplně o ničem, počítají plodné dny podle toho, kdy je má průměrná žena, ty je můžeš mít úplně jindy. Je úplné bláznovství se na tohle spoléhat. Můžeš měřit bazální teplotu nebo hlídat si čípek, ale obojí nějakou dobu potrvá, než se z toho naučíš určit plodné období. Nebo můžeš dělat ovulační testy.

luciebelohradska31
23. led 2020

@verunda18 záleží u koho já používám ovulační kalkulačku ikdyz nemusím mám totiž vše jak hodinky ale u mě je to přesný podle příznaků potvrzeno i krevnima testama a ultrazvukem ale je pravda že před mimoděložním kdybych si nedělala ovu testy tak nevím ani že ji mám teď ale vím stoprocentně kdy u mě ovulace probíhá

amazonkajanik
23. led 2020

@verunda18 na netu ne, ale mám appku Menstruacni kalendář, kde si ovulaci vypočítá samo, ale až po několika zadaných cyklech a navíc je lepší si ty první měřit teplotu a dělat testy,jelikož ovu může být dřív,nebo později. Zadat do nastavení a ono to pak předpokládanou ovu hlásí samo. Já měla vloni plodné dny od 20.-25.9. Ovulace 23.9. Ten den došlo k oplodnění,což mi pak potvrdil i doktor na druhém screeningu

blahoska
28. led 2020
Uživatel blahoska je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od blahoska.

Kalkulačky jsou opravdu nepřesné, každá jsme jiná, takže to opravdu nemusí sedět. Doporučuji jedině měřit a zapisovat bazální teplotu a případně si to potvrdit ovulačním testem, který si můžete koupit v lékárně. Někdo může mít u plodných dnů i jiné příznaky, např. lepší čich, citlivost prsou a bolest v podbříšku (více příznaků ovulace např tady - https://www.kojenecke-obleceni.eu/ovulace-a-plodne-dny-x31334 ). Zkuste to jeden měsíc sledovat, třeba nakonec budete umět vypozorovat své plodné dny i bez měření baz. teploty.

hermij
28. led 2020

Toto pomohlo v počátcích mně, můžeš si přečíst: http://cestykditeti.cz/e-book-zdarma/

jana_app
2. dub 2021

Pokud zjistíte svoji ovulaci, můžete vyzkoušet ještě aplikaci Početí, která kombinuje dny ovulace s plodnými dny podle astrologie (podle dr. Jonáše) a vypočítá vám tak "nejplodnější" dny.

https://play.google.com/store/apps/dev?id=71246...