Ovulační testy, poraďte

vlnka09
17. lis 2014

Dobrý den dámy 🙂 Prosím Váš názor 🙂 toto jsem mněla na ovulačním testu 3.11.(první fotka ) PM byla 21-25.10. a další fotografie je z dnešního ovulačního testu - tj.17.11. Nevím,co si o tom mám myslet ☹ Dělala jsem si ho dnes proto,že mně pobolívá podbřišek už pár dní ☹ Ale myslela bych,že se na něm nic neobjeví ..

marinka
17. lis 2014

I ovulační test může ukázat těhu 🙂 Já to vidím velmi nadějně, zkus si těhu test ♥

irisie
17. lis 2014

Taky me napadlo tehu. Udelej test a dej vedet 🙂

lucifereeek
17. lis 2014

tak to tě zklamu, ale já měla ovulační testy vždy s čárkou, ještě nikdy jsem neměla jen jednu čárku, proto jsem si je i přestala pak kupovat a kašlala jsem na to.

vlnka09
autor
17. lis 2014

@marinka jůů kéž by 🙂)) moc děkuji,zkusím vydržet alespoň do příštího pátku 🙂 (23.11) a určo dám vědět 🙂

vlnka09
autor
17. lis 2014

@irisie děkujuuuuu :-*

vlnka09
autor
17. lis 2014

@lucifereeek u mně to tak není,někdy se mi čárka ukáže a jindy tam nemám nic ☹ tak snad jak holky píšou..kééééééééž by .. 🙂

lucifereeek
17. lis 2014

@vlnka09 tak to pak jo, jestli to máš vyzkoušené, já právě měla čárky furt a pochybuju, že bych měla furt ovu 🙂 tak jsem zkoušela jiné metody a až to zabralo 🙂

vlnka09
autor
17. lis 2014

@lucifereeek no snad to bude jak bych si moooooc přála 🙂 A jaké metody jsi ještě zkoušela? Do měření bazální teploty se mi pořád nechce...

lucifereeek
17. lis 2014

@vlnka09 sledování plodného hlenu 🙂 měření teploty taky není nic pro mě, hlavně z důvodu, že já mám i normální teplotu nízkou kolem 35 něco, takže to jsem fakt nezkoušela.

dezyre
17. lis 2014

já se přidávám k @lucifereeek, na ovulačním testu jsem měla taky vždy 2 čárky a celkem slušné, žádné duchy. Ale je pravda, že po ovulaci, resp. pár dnů před menstruací mě nikdy nenapadlo si znovu dělat ovulační test.

dezyre
17. lis 2014

.. jinak po tom co mě takhle "zklamaly" ovulační testy, tak jelikož jsem na nějaké měření, zapisování a sledování fakt lenošná a popravdě by mě bylo trapně i před manželem - jako strkat do sebe každé ráno teploměr (by si myslel, že už jsem padlá na hlavu).. jooo možná kdybychom se snažili půl roku a déle a pořád to nešlo, tak ano, ale takhle hned ze začátku ne.. My jsme prostě kolem toho desátého dne cyklu se milovali ob den až do nějakého dvacátého dne .. 😝 a bylo to příjemnější než teploměr 😀 😀

teenyel
17. lis 2014

@vlnka09 já to mám jak holky, také mám druhou čárku celý cyklus....ale pokud to normálně nemáš, tak klidně vyzkoušej TT, pokud ti reaguje ovu test, tak třeba by se dušík už mohl ukázat 😉 a zas tak drahé to "papírky" nejsou, při nejhorším ho vezmeš a vyhodíš a vyzkoušíš za pár dní znovu 🙂

vlnka09
autor
17. lis 2014

@teenyel no zkouším ovulační papírky už 3 měsíc a opravdu nemám vždy druhou čárku...no uvidím,bojím se zklamání u TT ☹ ...moc si přeji aby to tentokrát vyšlo .. 🙂

vlnka09
autor
17. lis 2014

@dezyre taky to tak mám s měřením té bazální teploty 🙂 taky se mi do toho zatím nechce,asi by taky manžel koukal 😀 jasné,že když to nejde delší dobu,tak ženská zkusí i nemožné 😀 prozatím myslím stačí jen ty ovulační testy a málem stojka po styku 😀 😀 - už u žoho si připadám dost směšně 😀

teenyel
17. lis 2014

@vlnka09 to se budeš bát pořád, dokud něco nezjistíš 😉 každopádně ty vysněné // jsou stejně teprve ten 1. malý krůček 🙂 pak se člověk stejně pořád bojí aby bylo vše ok a vyšlo to až do konce a narodilo se zdravé mimčo 😉 tak no stres, vyzkoušej a uvidíš 🙂

tarra27
17. lis 2014

@vlnka09 taky bych s měřením teploty počkala...a i když tto sama nemužeš vydržet, zkus to na manžela hrát tak, aby on neslyšel o plodných dnech....jakmile začne sex z povinnosti, tak to je cesta do pekel....a byla bych opatrná i s tou stojkou....chlapi jsou ješitní.... 🙂

vlnka09
autor
17. lis 2014

@tarra27 to už je bohužel pozdě ☹ už to zkoušíme čtvrtý měsíc,takže ví jak jsou plodné dny a tak...jenže on chce pořád 😀 takže mu jsou v podstatě plodné dny fuk 😀 to jen já to v sobě hrotím 😀 a u té stojky se náramně baví 😀 ...no my oba 😀

vlnka09
autor
17. lis 2014

@teenyel jj vím,že je to první krok 🙂 ale zatím,se nezadařilo a jsem už maličko skeptická 🙂 Už mám pětileté štěstíčko a u ní jsme tohle neřešilo,zadařilo se na první pokus 🙂

teenyel
17. lis 2014

@vlnka09 vsak ono to vyjde 🙂 moc držím palce! 🙂

dezyre
17. lis 2014

@vlnka09 v klidu.. opravdu to vyjde. Nám se všichni tři podařili právě až ten čtvrtý měsíc 😉

letnicka85
18. lis 2014

Ja taky mivam ovu testy cely cyklus se dvema carkami a dokonce tak dvakrat za cyklus se da rict, ze pozitivni, tak jsem se na to uz taky vykaslala.....ale drzim palce, at Ti to vyjde a mas pozitivni tehu test 😉

vlnka09
autor
18. lis 2014

všem MOC děkuji !!!! Určitě dám vědět jak to dopadlo 😉 🙂

vlnka09
autor
18. lis 2014

Ahojky holky,už jsem zase tu 😉 Dnes jsem si ze zvědavosti udělala ještě jeden OVU test a takhle to dopadlo 🙂
Takže mám i TĚHU test,tak zítra ráno asi zkusím,ne? 🙂 (připadá mi to stejné jako toho 3.11.- myslím síla čar na testíku 😉 )

vlnka09
autor
18. lis 2014

jen jsem teda kapánek zmatená,že ta čárka sílí - že je dnes silnější,než byla včera 😕

vlnka09
autor
18. lis 2014

holky tak jsem nevydržela ani do zítra do rána a udělala TĚHU test v 16:30 😀 tak co myslíte??
(jen je to Mamatest a ten prý často dělá duchy...tak snad teď ne..to je jediný,čeho se bojím ☹ )

luciebx
18. lis 2014

@vlnka09 tohle je na ducha az moc krasny.. spis bych pocitala s tim ze si tehulka 😵 😵 😵

elvira
18. lis 2014

Já bych zkusila ještě test z ranní moči - to by mohla být zřetelnější čárka - kolikátý den cyklu jsi?

vlnka09
autor
18. lis 2014

@luciebx děkujuuuuuuuuuuu !!! :-* ráno zkusím a písnu určo 🙂

vlnka09
autor
18. lis 2014

@elvira 29 den cyklu 🙂

alubif
18. lis 2014

takového ducha jsem měla na mamatestu též před MS a teď 10tt 🙂 držím pěsti!!!!