Dobrý den dámy 🙂 Prosím Váš názor 🙂 toto jsem mněla na ovulačním testu 3.11.(první fotka ) PM byla 21-25.10. a další fotografie je z dnešního ovulačního testu - tj.17.11. Nevím,co si o tom mám myslet ☹ Dělala jsem si ho dnes proto,že mně pobolívá podbřišek už pár dní ☹ Ale myslela bych,že se na něm nic neobjeví ..
Taky me napadlo tehu. Udelej test a dej vedet 🙂
tak to tě zklamu, ale já měla ovulační testy vždy s čárkou, ještě nikdy jsem neměla jen jednu čárku, proto jsem si je i přestala pak kupovat a kašlala jsem na to.
@lucifereeek u mně to tak není,někdy se mi čárka ukáže a jindy tam nemám nic ☹ tak snad jak holky píšou..kééééééééž by .. 🙂
@vlnka09 tak to pak jo, jestli to máš vyzkoušené, já právě měla čárky furt a pochybuju, že bych měla furt ovu 🙂 tak jsem zkoušela jiné metody a až to zabralo 🙂
@lucifereeek no snad to bude jak bych si moooooc přála 🙂 A jaké metody jsi ještě zkoušela? Do měření bazální teploty se mi pořád nechce...
@vlnka09 sledování plodného hlenu 🙂 měření teploty taky není nic pro mě, hlavně z důvodu, že já mám i normální teplotu nízkou kolem 35 něco, takže to jsem fakt nezkoušela.
já se přidávám k @lucifereeek, na ovulačním testu jsem měla taky vždy 2 čárky a celkem slušné, žádné duchy. Ale je pravda, že po ovulaci, resp. pár dnů před menstruací mě nikdy nenapadlo si znovu dělat ovulační test.
.. jinak po tom co mě takhle "zklamaly" ovulační testy, tak jelikož jsem na nějaké měření, zapisování a sledování fakt lenošná a popravdě by mě bylo trapně i před manželem - jako strkat do sebe každé ráno teploměr (by si myslel, že už jsem padlá na hlavu).. jooo možná kdybychom se snažili půl roku a déle a pořád to nešlo, tak ano, ale takhle hned ze začátku ne.. My jsme prostě kolem toho desátého dne cyklu se milovali ob den až do nějakého dvacátého dne .. 😝 a bylo to příjemnější než teploměr 😀 😀
@vlnka09 já to mám jak holky, také mám druhou čárku celý cyklus....ale pokud to normálně nemáš, tak klidně vyzkoušej TT, pokud ti reaguje ovu test, tak třeba by se dušík už mohl ukázat 😉 a zas tak drahé to "papírky" nejsou, při nejhorším ho vezmeš a vyhodíš a vyzkoušíš za pár dní znovu 🙂
@dezyre taky to tak mám s měřením té bazální teploty 🙂 taky se mi do toho zatím nechce,asi by taky manžel koukal 😀 jasné,že když to nejde delší dobu,tak ženská zkusí i nemožné 😀 prozatím myslím stačí jen ty ovulační testy a málem stojka po styku 😀 😀 - už u žoho si připadám dost směšně 😀
Ja taky mivam ovu testy cely cyklus se dvema carkami a dokonce tak dvakrat za cyklus se da rict, ze pozitivni, tak jsem se na to uz taky vykaslala.....ale drzim palce, at Ti to vyjde a mas pozitivni tehu test 😉
všem MOC děkuji !!!! Určitě dám vědět jak to dopadlo 😉 🙂
jen jsem teda kapánek zmatená,že ta čárka sílí - že je dnes silnější,než byla včera 😕
Já bych zkusila ještě test z ranní moči - to by mohla být zřetelnější čárka - kolikátý den cyklu jsi?
takového ducha jsem měla na mamatestu též před MS a teď 10tt 🙂 držím pěsti!!!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
I ovulační test může ukázat těhu 🙂 Já to vidím velmi nadějně, zkus si těhu test ♥