Ahoj holky 🙂
Zajímal by mě váš názor na ovulační testy od Dr. Maxe. Jelikož se snažíme o miminko samozřejmě hlídám ovulaci, ale vždycky jsem si říkala, zda po HA nemám anovulační cykly... Vždy tam byl jen duch, nikdy zřetelná čára, natož, aby byla silnější, než testovací. Dneska jsem testovala od jiné značky a zrovna mi vyšel pozitivně, uplně zřetelně 😉 .....Schválně jsem v tom samým vzorku ještě testovala DR. Maxe, sice byl duch silnější, ale pořád bych to brala jako negativní. Chci se tedy ujistit, zda nejsem sama....Přijde mi, že s Dr. Maxem bych ovulaci neměla asi nikdy 😀 😀 ....vyzkoušeli jste?
Ahoj, dělala jsem si testy od Dr.Maxe a v den ovulace mi vyšel jasně pozitivní 🙂
Aha, tak já ti nevím 😀 no tak snad ještě dorazí.....Já teď mám z Benu lékárny
No taky to nechápu....Dnes 18DC. Každopádně nevím jak dlouhé mám cykly. V říjnu jsem totiž vysadila HA a od té doby je to jak na houpačce. Dvě provokačky za sebou a v lednu jsem to dostala o 14 dřív, než počítala kalkulačka 😀 ....takže testuju už od 9 DC právě. A včera 17DC jsem nestačila zírat...Byla jsem šťastná, jak kdyby to byl těhotenský test 😀 a všechno jen kvůli tomu, že jsem měla jinou značku a aspoň vidím, že ovulace probíhá, což je pro nás, které vysadili HA důležité 🙂
@maggie_ Ahojky, s těma ovu testama Dr. Max jsem na tom podobně. Čárka nikdy nebyla nic moc a pak jsem koupila ty z Benu, jak na ně máš odkaz a najednou byla ta testovací silnější něž-li kontrolní a pak i podle bazální teploty ovulace opravdu proběhla. Přitom mám za to, že Benu mají citlivost 25 a Dr. Max 20, takže bych čekala, že bude silnější čárka na Maxovi. 😒
No taky to nechápu. Právě jsem někde i četla, že někdo má jasně pozitivní testy a některý holky, jako my dvě třeba s nima mají problém. Nevím čím to je 😒
Je to podle mě tím, ve které fázi chytneš tu pozitivitu toho hormonu, na který reaguje ovulační test.
@werumka použivám tyhle http://thumbs.ebaystatic.com/images/g/gfEAAOSw9...
@werumka Tak ty jsem měla minule, tento měsíc mám http://image.dhgate.com/albu_792566361_00/temp2... a prostě ta čárka není nikdy ani zdaleka pozitivní...
@alik25 .....No tam je psáno, že ráno se tyhle testy dělat nemají, takže je dělám kolem 6 večer až, když přijdu z práce 🙂 ....dneska to schválně zkusím, jestli čárka bude ještě silnější, nebo ne.....Jak mám ten cyklus rozházenej, moc se v sobě nevyznám 😀 ale jak říkáš, je možná, že je to tím, že si je dělám večer...jinak moc děkuju, snad už tenhle měsíc se ta "červená sestřička" nedostaví 😉 ....
@alik25 ...To je taky možné no 🙂 včera jsem testovala a čárka začala slábnout. Né moc, ale rozdíl tam oproti předchozímu testu byl. Takže ovulace asi proběhla....Pro mě bylo nejdůležitější přijít na to, zda i po vysazení HA ovulace probíhá a nezkoušíme to s přítelem "na prázdno" 😉
Holky, taky mám jen duchy na testech Dr.Maxe. Testuji 1. měsíc a od 10,dne cyklu. 11. den byl silnější duch, ale pořád to bylo tak o polovinu slabší než kontrolní čárka. Pak už jen slaboučké duchy a dnes téměř nic. Tak teda nevím.. jsem 18. den cyklu. Myslíte, že se ovulace ještě objeví?Nebo je to už tento měsíc marné??
Může ještě přijít, každá máme tu ovulaci jindy 😉 každopádně doporučuji koupit třeba z Benu lékárny tyto https://www.benu.cz/ovulacni-test-comfort-prouz... říct, že se mi hned testuje líp 🙂 .....do toho samého vzorku jsem ponořila jak Dr. Max, tak tyto a rozdíl je obrovský. Díky testům od Dr. Maxe bych ani nevěděla, že nějaká ovulace proběhla......zkus a uvidíš 🙂
Tak já osobně jsem testy z Dr. max měla asi 3 nebo 4 měsíce po sobě a nikdy mi pozitivně nevyšel a ovulaci jsem měla určitě protože otěhotnění se ten poslední měsíc povedlo. Přitom menzes mám přesně pravidelný takže ten den ovulace se dal předpokládat a testy mi to neukázaly.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@maggie_ Já jsem na těchto testech měla jednou silnější čárku než testovací a otěhotněla jsme , ale mám ted stejný problém s testy z ebay ... Mohu vedět, jakou značku máš ted ? Děkuju. 🙂