Ovulační příznaky. Poznala jste některá podle hlenu?

mimig
9. črc 2020

Dobrý den, holky. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás poznala přicházející ovulaci pouze dle hlenu? Na toto téma je zde hodně diskuzí, ale všechny se zmiňují spíše i o bolestech v podbřišku, prsou, já však již 4.den (dnes 16DC) nic takového nepociťuji, bazální teplota byla předchozí 3 dny nízká, dnes už začíná pomalu stoupat a ovu test již 2.den pozitivní. Ptám se, jelikož jsem dlouhou dobu měla anovulační cykly a měla bych dnes opět začít brát Utrogestan, který by případnou ovulaci zastavil,což bych po dlouhé době čekání opravdu nechtěla. Děkuji za diskuzi.

cilkat
9. črc 2020

Já ovulaci poznám podle toho, že mám najednou chuť na sex (nebo spíš konkrétně na intimní něžnosti). Vzasade moc jiných příznaků nemám. Občas slabý, bělavý výtok, ale ten ne vždy.

amazonkajanik
9. črc 2020

@mimig taky mám zvýšené chutě na mazleni,plus mě bolí v podbřišku na té straně,kde se zrovna vajíčko uvolnilo. Ale paradox je,že když jsem otěhotněla, tak jsem tyhle příznaky neměla,ovu mi hlásila appka. Já urvaná z práce, bouřka jak hrom, nikde nešel proud, tak co jsme mohli místo TV dělat 😂 a já si ještě dělala srandu, že jsou podmínky na dělání dětí 😂😂😂 a když se syn narodil, tak do 2h přišla taky bouřka

klokanka31
9. črc 2020

@mimig Já ovulaci poznala podle hlenu, žádný jiný příznak jsem neměla. A vyšlo to 😊

lotosek
9. črc 2020

Já podle děložního čípku - když je otevřený, je možnost otěhotnění, jakmile se zavře, tak je po ovulaci. Podle hlenu nic moc, ze mne tečou různé věci, ale bílek to nepřipomíná.