ahoj, už skoro rok sleduji svoje znaky plodnosti a myslím si, že vcelku jistě poznám, kdy probíhá ovulace..... jakmile vyskočí čárka na ovu-testu, druhý den je téměř jistě ovulace, další ráno vyskočí teplota. A teď k jádru brouka- mám ukázkový ovulační hlen, jenže- tak tři až čtyři dny předem...... v době, kdy se objeví čárka a je tedy nejvhodnější doba ke snažení, už je zase ukázkově neplodný. Čtyři dny jsou celkem dlouhá doba na životnost spermie, ale neplodným hlenem zas ve vhodnou dobu "neproplavou". Dá se to nějak upravit? Děkuji
@lilian2111 vím, že začne pár dní před ovu, ale on mi začne tak týden před a pak tak 3-4 dny před ní skončí....takže když se snažíme třeba den před ní, tak už je ten lepkavý neplodný, přes který spermie neprojdou (teda jestli chápu správně význam toho hlenu- vajíčkový´- plavou dobře, lepkavý-zachytává je a neprojdou) ale zas snažení 4 dny předem je už skoro dlouhá doba k přežití
Když jsme u těch gelů, já zas můžu doporučit gel Prefert, myslím, že jsem díky němu dvakrát otěhotněla, ale kdo ví 😉.
Možná by to chtělo časteji mít sex než zkoumat hlen....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ovulační hlen bývá pár dní před ovulací, je to známka že se ovulace blíží. Je to úplně normalni 🙂