Ovulace. Poznátě někdo "jen tak"?

jironymou
23. zář 2019

Hooj holky, tohle mě zajímá:kdykoliv zde čtu přispěvky o ovulaci, tak to ty holky mají vymakané do posledního detailu - x ruzných testů, teplota, nějaké kalkulátory a Bůh ví, co všechno...ale poznáte někdo ovulaci "jen tak"... ačkoliv to teda není potvrzeno od doktora a pak se stejně mimi se povedlo?

nanyh
23. zář 2019

@jironymou U mě to bylo tak, že ze mě šel ovulační hlen a dost mě bolel vaječník😊

hanulkaha
23. zář 2019

Ja poznala podle hlenu a kdyz jsme se snazili o mimi, potvrdily mi to i testy, ze opravdu v tu dobu ovu probihala a obe deti se nam povedly napoprve 😊

sudylichozrout
23. zář 2019

@jironymou Podle cervikálního hlenu a prudké bolesti vaječníku. Ale ta přišla až po prvním porodu. Do té doby jsem tušila jen dle hlenu.

malenka3
24. zář 2019

Před prvním těhotenstvím ani omylem, ani když jsem měla ovulaci sledovanou utz. Žádné příznaky. Po porodu a konci kojení pár cyklů jsem ovulaci poznala, když došlo k prasknutí folikulu, typická bolest v podbřišku. Pak to zmizelo a já opět nepoznala ovulaci ani když byla jistota dle utz, že je. Žádný extra hlen, nálady, bolesti, prostě u mě fakt nic 🙈

tinkad29
24. zář 2019

@jironymou já to poznala vždy tak že mi někdy v půlce cyklu zacal bolet podbrisek. Takove bodani jak kdyby. Potvrzeno testy že šlo o ovulku ;)

luj89
24. zář 2019

poznám to až po porodu, při ovulaci mám citlivé bradavky u kojení.

dora13
24. zář 2019

Pobolívá mě vaječník a líbí se mi jiný typ chlapů než obvykle 🙂

jironymou
autor
24. zář 2019

@dora13 🤣🤣🤣 to je dobry 🤣🤣🤣