Hooj holky, tohle mě zajímá:kdykoliv zde čtu přispěvky o ovulaci, tak to ty holky mají vymakané do posledního detailu - x ruzných testů, teplota, nějaké kalkulátory a Bůh ví, co všechno...ale poznáte někdo ovulaci "jen tak"... ačkoliv to teda není potvrzeno od doktora a pak se stejně mimi se povedlo?
Ja poznala podle hlenu a kdyz jsme se snazili o mimi, potvrdily mi to i testy, ze opravdu v tu dobu ovu probihala a obe deti se nam povedly napoprve 😊
@jironymou Podle cervikálního hlenu a prudké bolesti vaječníku. Ale ta přišla až po prvním porodu. Do té doby jsem tušila jen dle hlenu.
Před prvním těhotenstvím ani omylem, ani když jsem měla ovulaci sledovanou utz. Žádné příznaky. Po porodu a konci kojení pár cyklů jsem ovulaci poznala, když došlo k prasknutí folikulu, typická bolest v podbřišku. Pak to zmizelo a já opět nepoznala ovulaci ani když byla jistota dle utz, že je. Žádný extra hlen, nálady, bolesti, prostě u mě fakt nic 🙈
poznám to až po porodu, při ovulaci mám citlivé bradavky u kojení.
Pobolívá mě vaječník a líbí se mi jiný typ chlapů než obvykle 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jironymou U mě to bylo tak, že ze mě šel ovulační hlen a dost mě bolel vaječník😊