Ovulace, poznáte ji na sobě? 🙂

maslicko
23. lis 2015

Ahojky holky, jak na sobě poznáte ovulaci, kromě testů a měření bazální teploty?? Mátě někdo zkušenosti s tím, že třeba i mírně krvácíte při probíhající ovulaci?? D9ky za reakce 🙂

no_title
23. lis 2015

Já jsem si stáhla aplikaci "Můj kalendář" a podle něj mám vypozorováno, že během ní mám bolest jakoby na vaječníku, víc chuť na sladké a taky choutky trochu jiného druhu 😀. Taky má hodně žen typický hlen vaječného bílku, ten jsem mívala taky, ale po vysazení HA už ho nemám ☹ Takže vlastně ani nevím, jestli ovuluju, spíš teoreticky podle toho kalendáře.

maslicko
autor
23. lis 2015

@no_title No já sem taky vypozorovala ty bolesti, ale ted i lehce krvácím, četla sem,že je to u někoho normální. Není to typické jak menstuace, ale taková tmavá a malé množství trvá to už 3 den :( tak sem z toho nervozní. Jinak tu aplikaci mám taky🙂 je docela v pohodě

drakenn
23. lis 2015

Ja to poznam podle hlenu, dechu a chuti v ustech,,

markyska88
23. lis 2015

@maslicko ahoj. Souhlasím s tím, co tu bylo řečeno - hlen, lehoučká bolest na vaječníku a hlavně větší chuť na sex než obvykle 😀 krvácení ne. Ale asi může být. Tak přeji, ať se brzy zadaří 😉

maslicko
autor
23. lis 2015

díky holky, je to pro me nove. tak sem z toho trosku vysrasena 🙂

lzii
27. pro 2015

Ahoj Holky, nabízím ovulacni testy co mi zůstaly . Mám jich 20ks - 15Kč . má někdo zájem ? Vyjde to levnějí jak z lékárny ...