Dobrý den, dámy. Jdu pro radu, včera ráno byl test skoro pozitivní, jasně pozitivní ovulační test jsem měla včera ve 12 hod. (Viz.foto) ale taky dnes ráno v 8 hod. a teď v 13 hod. byla druhá čárka výrazná, ale slabší než kontrolní, takže už je test negativní. Kdy tedy proběhla nebo proběhne podle Vás ovulace a je tedy nejlepší mít styk? Děkuji!
Já napr. Mám ovulacni test pozitivní v pátek dopoledne a ovulace proběhne v neděli. Merim BT tak vim přesně 😉doporučuji aspoň jeden cyklus měřit ať víte jak je to u vás. Hodně štěstí 🍀
Hezky den, merim 3.mesic BT. Minuly mesic jsem, dle teploty mela ovulaci 14.DC. Tento mesic jsem udelala prvni ovulacni test dnes, 10DC a je nadherne pozitivni, tak uvidime, zda to potvrdi i teplota v nasledujicich dnech. .... chtela jsem darovat vajicka a v reprodukcnim cemtru mi sdelili,ze nejen,ze nejsem vhodny darce, ale mam zoufale malo vajicek a sance na otehotneni je asi 1%, je mi 30let a dve deti uz mam. Tak hlidam sve telo, zda funguje a jsem z toho testu dnes, uplne nadsena 😂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja mela ovulaci skoro vzdy 12 hodin od pozitivniho testu. Ale muze nastat i do 48 hodin. Urcite bych si dnes udelala hezky vecer💗