Ahoj... čtu různě po diskuzích že při ovulaci by měl být hlen.... já ho nemám ,,lze tak otěhotnět?nebo existuje něco na podporu plodného hlenu? kromě gelu conceive?četla jsem i že spermoníci bez toho hlenu prostě nikam nedoplavou :( jak je to tedy?máte všechny kolem ovu hlen??
Maliník taky podporuje tvorbu plodného hlenu.
Jinak to, že máš pocit že nemáš hlen může být jen pocit. Kolem ovulace má hlen až 99% vody, takže můžeš cítit jen mokro, ne hlen. A taky třeba po vysazení HA nějakou dobu trvá, než naskočí jak ovulace, tak plodné znaky, např. kvalitní hlen.
@keny123 ahoj a jak víš,že hlen nemáš?? bacha na to, je zrádnej. on se může objevit až při sexu,takže ani nepostřehneš že je. a může trvat od 2do 17hod... zkoušíš nějaké testy nebo něco?? mě ovulační testy 2x v měsíci ukázali mírně pozitivní a jsem těhotná 😎 a to jsem měla hlen jen den předtím a jen asi hodinku ráno, pak jsem ho nebyla schopná zaznamenat. takže moje odpověď je, jo můžeš otěhotnět i bez hlenu... 😉
@keny123 Mně na tohle pomohl Nosifol... beru ho už několik měsíců a díky němu ovulaci hezky poznám, ačkoli jsem tomu nikdy dřív nevěřila a taky plodný hlen mám tak 5 dní kolem ovulace celkem hezky zřetelný.... 😉 je to sice drahý preparát, když se bere dlouhodobě, ale když pomáhá a i cyklus mi srovnal, tak jsem ochotná do něj investovat dokud neotěhotním... 🙂 navíc mi ho vychválil i můj lékař, když jsem se mu zmínila, že ho beru.... 😉 tak kdyžak zkus tohle... 🙂 😉 ať se brzy zadaří 😉
@beruska1889 Jů já ho taky mám. Dnes začínám, tos mě potěšila🙂 Kdy jsi zpozorovala první pozitivní změny. Už v prvním cyklu?
@andelka Já musím v puse, mě to je trapné dole. Já spím s malou v posteli a ona má oči všude....
eh, ovulaci, ovulační hlen mám, nebo na sobě poznám tak od 36let, po 2 porodech, s bleskovým těhotněním 🙂
@pincola měří se chvilku, a pod peřinou to fakt vidět není. Taky jsem měřila s dětma v posteli, i s chlapem 😉 Měří se ještě před tím než vstaneš, můžete si při tom číst, nebo povídat, mazlit..ideálně změřit než se probudí ona, nebo než vstane, je to otázka minuty dvou.
U měření v puse se může stát že to bude více skákat. A teda myslím, že to, že máš teploměr v puse,myslím že pod jazyk se to dává a nesmíš otevřít pusu, pro ni bude úplně stejné halo. 😀možná větší
@pincola to Ti přesně neřeknu, kdy jsem zpozorovala první změny k lepšímu, protože já ze začátku po vysazení HA brala ještě Gynex kapky a toho jsem vybrala 3 balení, takže těžko říct... Nicméně se mi to všechno nastartovalo a srovnalo hezky celkem rychle po tom co jsem to začala poctivě užívat... 😉 🙂
@pincola ale ovulaci jsem poprvé "poznala a pocítila" po vybrání 2. balení... To mám potvrzené i dle testů i měřením BT 🙂
@beruska1889 A na Gnyex jsi reagovala jak? Já ted vybrala první a anovulák☹ Bralas gynex a Inofolic dohromady, nebo jenom jedno?
Podle mě Gynex a Inofolic - dlouhodobě- bude drahá sranda.
@pincola potřebovala jsem srovnat cyklus po HA měla jsem MS třeba jednou za 3 měsíce, pak 47 dni a tak... Takže jsem začínala Gynexem a super! Byla jsem z něj nadšená, po 2 dnech mi "spustil" MS na kterou jsem marně čekala a dokud jsem ho brala, paráda, co měsíc to kratší cyklus, teď jsem na nějakých 30 dnech cca jak kdy... No a asi u 3 balení jsem přidala Nosifol, dobrala ten poslední Gynex a už beru jen Nosifol a listovku... Nosifol mám nakoupený do konce ledna příštího roku tak doufám, že další už kupovat nebudu muset... Ovulaci jsem začala sledovat až s Nosifolem a zatím dobrý... Takže u Gynexu nevím, zda byla... Ten jsem brala hlavně kvůli šíleně dlouhým a nepravidelným cyklům na srovnání... 😉 a na to pomohly perfektně 🙂
@beruska1889 nosifol mám koupený a chystám se začít s ním jak dostanu ms...
@beruska1889 gynex mám taaky.... vim ze se mají delat prestavky ale braní nějak flákám... a při nosifolu se mají taky delat pauzy?at vim jak začnu
@keny123 Nosifol se bere bez přestávky a je úplně jedno kdy začneš 😉 čím dřív, tím líp 🙂 začne dřív fungovat 😉 🙂
@beruska1889 jenze já ted cekam jestli se to třeba nepovedlo ... to bych brala zbytečně...za par dni bude jasno
@keny123 aha, tak to jo 🙂 tak snad už nebude potřeba ho ani začít užívat 🙂 😉 i když jsou to prospěšné vitamíny, které se doporučují i v těhotenství, takže by to ani ničemu nevadilo 😉 já pokud se mimi povede, doberu všechny zásoby co mám, aspoň nebudu muset kupovat nějaké další vitamíny pro těhotné 🙂
@keny123 ja jsem pred prvnim tehu zadny znatelny hlen nemela a vlastne ani moc pred druhym a tehotenstvi bylo na 1 pokus a dalsi behem 3 mesicu. Ovulacni bolesti a vyrazny hlen jsem zacala mit po prvnim tehu, kdyz mam malo casto sex, jakmile jsme se zacali snazit o druhe zase vsechny priznaky ovulace vymizely😉
@beruska1889 no já jsem dobrala calibrum baby plan a ten mam ten gynex do ovu kontryhelový čaj ,dále listovku a začnu ten nosifol--nechci se zase předávkovat :D takže nevim no..
@keny123 😀 jasně, to chápu... 😉 vidím, že toho máš opravdu dost... 🙂
@beruska1889 ano to jo ale je to jen amaterské ode mě, lepší vyjádření někoho kdo tomu rozumí...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@keny123 Holky tu raděj grepový džus🙂 Já mám teda ten Conceiv +. Ale holkám tu ty grepy pomohly. Asi taky zkusím.