Ahoj maminy a snažilky. Zajímalo by mě, jestli se s tím někdo nesetkal, že by ovulace byla posunutá dopředu vlivem kontryhelu či B-komplexu.
Po nějaké době jsem zas začla pít kontryhel a nově jsem začla brát B-komplex a listovku. Ovulku si tak nějak hlídám. 9DC jsem měla náznak ovu (dle čípku a hlenu) ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, prože jsem jí čekala od 14-18DC, tak jak mívám cyklus. Ale ovu se už (ne)dostavila, ba naopak vše svědčí, že už proběhla (čípek mám dole a tvrdý). Jsem teď 18DC a pár dní mám pnutí v prsou a dnes menstruační bolesti s bílým výtokem. S pŕítelem to necháváme náhodě, tak možné těhu by bylo 🙂 díky za odpovědi
Ahoj. To je fakt, každá jsme jiná 🙂 Jsem právě 3měsíce po revizi, tak jsem zkusila zapojit i vitamíny. Tak uvidíme jestli to byla ovu a jestli se zadařilo. V týdnu zkusim tt. Taky přeji ať se brzy zadaří 🙂 .
Muže ovulace nastat den po vysazení HA? Nebo v tom týdnu?
A jakou antinu jsi brala? Injekci? A krvácení bylo po vysazení?
Normalne tabletky. Luisie nebo tak nak. Krvácení bylo v pauze. Dobrala platicko a už nezačala.
Normalne tabletky. Luisea nebo tak nak. Krvácení bylo v pauze. Dobrala platicko a už nezačala.
Vydrž než se cyklus upravý. Někomu to naskočí hned a někomu za pár měsíců. A pokad byl sex, když byla perioda a hned po vysazeni HA, tak je těhotenství nepravděpodobné.
Děkuji.
A co když jsem už trochu spinila před periodou. Mohlo se to natáhnout a tu ovulaci mela už v pondělí po sexu.
A ty by si chtěla miminko nebo ne? Já opravdu nevím kdy máš ovulaci 😀 ono to je hodně těžký a je to všechno rozhàzený po HA (hormony, anovulace a tak) Následky braní antikoncepce je i to špinění, kdy prostě ta ovulace hned nenaskočí. Dělá to pěknou paseku, některé holky špiní až tři měsíce než se jim to pořádně rozjede. Jestli máš pochybnosti, že jsi těhotná, udělej těhotenský test, nebo přímo zajdi za doktorem.
A kdy si mela naposledy menstruaci a prestala si brat antinu?
To na těhotenství nevypadá, ale radši si zajdi ještě dneska k doktorovi, může to být cokoli, když máš křeče. On ti k tomu řekne víc a vyšetří tě.
☹
Tak ja tomu nerozumim. Si rikala, ze chces mit dite pozdeji? A ty nemas pritele?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj 🙂 Já pila kontryhel a užívala b-komplex a ovu jsem měla až 21ty DC při cyklu dlouhém 31-34 ale zrovna při tomto cyklu přišla MS až 36 DC..takže mě ovu spíše posunul.. Ale všechno je možné, každá jsme jiná 🙂 My se snažíme už 9 měsíců a zatím nic..kontryhel už jsem vzdala, měření teploty..užívám jen b-komplex, listovku.. Tak přeji ať se co nejdřív zadaří 🙂