Ahoj delala jsem si poprve ovulacni test dr. Max.. Pisi, ze ovulace po dvou carkach probehne do 48hod..nechapu teda proc mam uz dva dny stejne viditelne dve carky a dva dny pred tim slabe.. Vcera byla carka mozna o trochu silnejsi, coz by teda melo znamenat ovulaci do 48 hod a ne hned a to prave nechapu, protoze zrovna vcera jsem mela bolesti v podbrisku a priznaky odpovidajici prave probihajici ovulce tak tomu moc nerozumim
@simina9111992 Ta slabá čárka nevypovídá de facto nic, spousta holek (já taky) má slabou čárku po celý cyklus. Jinak ovulace by měla nastat 24-48 hodin po pozitivním výsledku, tzn. když je testovací čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní. Jako pozitivní bych u tebe brala prostě ten nejsilnější výsledek... Já měla dvě tlustice akorát jeden den, jinak vždycky byla testovací slabší. (Ale vím, že někdo to mívá takhle, třeba i několik dní "pozitivní" výsledek).
@petulejan mereni bt je u me slozitejsi, protoze v noci vstavam k synovi tak nevim jak bych to merila.. Jakoby kdy.. Rano by to uz asi bylo zkreslene
@simina9111992 To máme stejně. Já zkoušela měřit nějakou dobu, ale pak jsem se na to vykašlala, ty výsledky byly nic nevypovídající...
Já to taky takto měla a občas se stává že ten hormon bývá vysoký více dní než dojde k ovulaci. Ovulaci by měla proběhnout po posledním pozitivním testu ☺
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@simina9111992 mě testy dva dny po sobě ukázaly slabou druhou čárku a pak už nikdy nic. Nikdy nebyla silná. Já myslím,že bazalka je větší jistota.