Ahojky už sme psala ohledně ovulace která byla 8.3. Dneska sem měla menší píchání podbrisku tak sem udělala znovu ovu test a vyšel takto je možné mít ovulaci 2x? Tehotensky test negativni měla bych být 11dpo cyklus mám 28 dní. Poslední ms byla 24.2-29.2. Všem děkuji 🙂 a omlouvám se za blbý dotaz ale sem z toho jelen 😁
@krikinie111 pokud má bej 23.3 Ms tak ovulace byla nebo bude tím pádem se posune nejspíš Ms 2 krát ovulace je málo pravděpodobná
S dvou ovulaci pak vznikaji dvojcata, neni to casty, ale stava se
@krikinie111 A proc bys mela mit druhou ovulaci, když mas negativní ovulacni test?
@j.a.n.i nene právě že ovu test je takto a těhotenský je negativni
@lencaa11 já měla takto pozitivní ovu test právě teď 8.3
@krikinie111 No, ovulacni je pozitivni, pokud je caska minimálně stejně vyrazna jako kontrolní... Což neni.
@j.a.n.i takže takhle bývá ovu test stejně silný až do ms když dojde ? Právě moc tomu nerozumím tak se ptám vás tento měsíc sem testovala ovu poprvé
A kdy udelat nejdřív tehotensky test? Četla sem že 11dpo je brzy nebo už by tam něco bylo? Měla sem test z actionu ale mám doma ještě dr max
@krikinie111 11 dpo může bejt hezka už čárka nebo i 👻 zalezí zda ovualce opravdu proběhla test ukazuje jen hormon v těle ne 100 % ovulaci
@krikinie111 U nekoho jo, ja to zas mela opačně, pozitivní jsem ho nikdy nemela, přestože ovulace probihala... Kasli na testy a pockej na termin ms 😉
@j.a.n.i dekuju 😊 počkám do ms a uvidíme 😊
No spíš si hlídej jestli ti lh i klesá po pozitivním testu. Konstantně vysoké hodnoty lh hormonu je příznak pcos, nebo také cysty
Mezi těmi dvěma pozitivními testy ti lh kleslo?
Dál bych začala měřit bt, ať víš že ovuluješ, praskne folikul, a nejedná se pouze o zvýšené lh...
@krikinie111 ahojky, a nebo ti ten ovu test uz zachytil tehu - to se stava ;)
@reeeza ano slabí byl právě na kontrole sem byla minulý týden a vše bylo v pořádku o čistě nebo tak nemluvila 🙂
@pipilemons ale že tehu byl negativni
@krikinie111 no muze byt opravdu moc brzy… Ja mela pozitivni test vzdy az tyden po vynechane MS
Tohle neni pozitivni, ja to mela podobne. MS mi mela prijit 14.3 neprisla do dneska. Ovu test jsem mela takto - zlousela jsem protoze pokud by byla testovaci carka silnejsi nebo stejna muze to znamenat i tehotenstvi. Nicmene byt tebou hlidam si i teplotu a kontroluji kdy je carka nejsilnejsi.
@verun138 dobře děkuji
@pipilemons dobře moc děkuji tak já počkám a uvidím zda ta mrska dojde nebo ne 😊 snad ne 🙏
@krikinie111 radsi ji posli k sousedum 😂 drzim palce!
Druhá ovulace být sice může, ale bývá v rozmezí pár hodin, určitě ne takovou dobu po první.
Buď k ní nedošlo a teprve teď bude a nebo ot reaguje jen na hormony, které se zvyšují před menstruací. Může reagovat i na hcg, ale to by na tt už také něco bylo.
@lilian2111 teď sem dělala mamatest a vyšel slabý duch tak uvidim co ms nemám s tímhle testem zkušenosti tak nevím
@pipilemons dekuju snad nedojde 🙏
@krikinie111 Radila bych udělat jinou značku, dělá falešný //.
@lilian2111 dobře děkuji koukala sem ještě na livsane je dobrý nebo taky ne?
@krikinie111 určo ten je v pohodě
@lilian2111 dobře dekuju
@krikinie111 drzim palce! 🙏😍
@pipilemons děkuju 😊🥰
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@krikinie111 ms mám mít 23.3