Ahojky,necelé dva měsíce zpět jsem prodělala biochemické těhu.nikdy dřív jsem si nedělala graf ovu,je možné i když mám cyklus několik měsíců přesně 28-29 dní,že mohu mít ovulaci až 20 den cyklu? U prvních dvou dětí jsem to nehlídali vůbec.Dekuji za odpovědi.Liv
@livianapuntik já měla ovulaci 32 den cyklu a taky je jinak mám 28-29 dní
Ovulace 20.DC je úplně normální, co by byl problém, kdyby cyklus byl opravdu jen 28-29dní..pak by byla velice krátká luteální fáze, vajíčko by se nestihlo uhnízdit. Měla jsem cyklus vždy 28 dnů a přesně v půlce vždy byla ovulace. Pak jsem nasadila Kontryhel a cyklus se mi protáhl na 35 dnů, ovulace byla až 20.den (a teda nepřehlédnutelná i bez testů). Ta luteální fáze je opravdu asi nejdůležitější..
@beyun děkuji,pan doktor říkal,že pokud mi to tak vyjde i další měsíce,nasadil by mi něco na protažení cyklu
@themuffin díky za odpovědi👍
@jaja01k i tobě děkuji,pokud budu mít i teď krátké cykl,pan doktor mi chce dát něco na prodloužení cyklu ,aby byla šance mít ještě mimi
@livianapuntik zkus to nejdříve přirozeně . Doporučuji tablety Drmek! Nebo ten kontryhelový čaj 😉 Držím pěsti 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@livianapuntik Možné to je. Buď se ti z nějakého důvodu tenhle cyklus rozhodil a i menstruaci budeš mít později nebo máš kratší luteální fázi cyklu (od ovulace do menstruace), což může být problém, pokud chceš otěhotnět.