Holky, v pondělí jsem byla na vyvolání ovulace, je možné, aby test byl tři dny pořád v plné síle?
@kocila ano, přesně ten jsem dostala, děkuji
@kocila Ale pokud obsahuje hcg, tak bude pozitivní i tehu test, ne?
@verulevrtule ano bude pozitivní i těhotenský test, po ovitrelle jsem mela pozitivní těhotenský test ještě 11den po pichnuti
@lachtanice86 Aha, moc děkuji. Doktor nic neřekl, to bych se asi hodně divila pak 😂
@verulevrtule tak doktor asi rekl ze mas testovat až po termínu ms, ne?
@lachtanice86 Neřekl nic
@verulevrtule testuj nejdrive za 14dnu (ano tehu test bude pozitivni klidne 12dnu po,dostanes totoz 5000jednotek,ktere se dlouho odbouravaji)..ovulace po pichniti ovitrelle nastava plus minus do 36hod, takze milijte se a mnozte se 😉
@kocila Jo, tak to je jediný, co mě řekl, že za 4 hodiny se spustí. Děkuji 😉
Měla jsem 3 dny pozitivní ovu test a je z toho naše malá ♥️
@verulevrtule ahojky jak jsi dopadla. Byla to ovu?
@pajasala neee, jen hcg po vyvolání ovu. Pozitivní pořád zatím. Ale děkuji za optání 😋
@verulevrtule takže jsi kolik dní po ovu? Já 5
@pajasala 6,budeme čekat spolu? 😂
@verulevrtule no jasný můžeme. Jak dlouhou máš LF já 12.
@pajasala já to mám momentalne stimulovany
Ahojte. Pridávam sa na Vašu čakaciu listinu 😁podľa mojich výpočtov by som mohla byť aj ja 6dpo. Ovitrelle som pichala minulú sobotu.
@verulevrtule tak v tom se vůbec nevyznám holka. Trošku mi to vysvetli
@mnavo aha, tak to mám asi kratší, já ji dostala v pondělí
@verulevrtule ahojky jak jsi na tom?
@pajasala ahojky, netuším, mám ducha na tt, tak třeba snad, ale ještě to může být třeba zbytkové ovitrelle
@verulevrtule myslíš že už to nemůže být z Otrivile?
@pajasala já právě vůbec nevím. V pondělí jsem měla ducha, v úterý ne, a pak st a ct zase jo, tak nevím. Ale asi spíš jo. A co Ty?
@verulevrtule já mám už druhý den bt dole. Předevčírem a včera jsem spinila. Nic mě neboli. Jen mi je hrozná zima furt. Tt negativní. MS má přijít až v neděli
@pajasala No, mě to má dojít až někdy koncem příštího týdne, mám duphaston do neděle, a naposled jsem to dostala až 6.den po dobrani
@verulevrtule ty jo tak to je fakt za dlouho
@pajasala To Teda
@pajasala beztak z toho nic nebude
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verulevrtule pokud jsi dostala ovitrelle,tak ano,obsahuje hcg ,ktery detektuje ovulacni test..nema ted smysl testovat,jen se doma snazit 👍