Ahojky, mam prosbu 28.8.2021 jsem si pichla ovitrelle, ovulace zrejme probehla z nedele na pondeli (bolelo me bricho a takovy divny tlak). Nicmene se chci zeptat, jak jste se pak citily..ja mam takove tlaky na vajecniky jako kdybych to mela dostat, prsa boli, vytok atd… ale menstruace se ma dostavit 15.9 a bojim se abych to nedostala driv a nerozhazela si cyklus. Tyto znaky mivam spis tesne pred menstruaci den dva, ale ne dva tydny. Kdo ma prosim zkusenost s ovitrelle, tak bych byla moc rada za jeho zkusenost. Dekuji
Měla jsem tlak v podbříšku víc na pravé straně, citila jsem se nafouklá, proste klasické příznaky jak když to mám dostat. Po týdnu jsem se v noci vzbudila a sla zvracet, myslela jsem, že jsem chytla virozu od deti ve školce. Nejak jsem tomu nevenovala pozornost. No a po 12 dnech jsem delala test kvuli narozeninam, jestli pít nebo ne, a byla tam krásný druhá čárka, a ted jsem 33tt 🙂 No a potom, když jsem šla k dr, tak jsem mela i cystu na jedné straně, tak možná proto bolelo víc břicho, tak jsem se bála aby nepraskla a do další kontroly se vstrebala. Než mi to dr potvrdil, tak jsem i bruslila, proste normálně jsem se chovala 🙂 takže hodně štěstí🍀
@kvetuska145 moc gratuluji a preji, aby vse vyslo jak ma🙏❤️Jako citim to bricho, ale neni to uplne intenzivni, nekdy vic nekdy min…uvidime🙏Jinak moc dekuji za zkusenost
Já si ovitrelle aplikovala teď v sobotu a dnes podstoupila IUI, celou neděli mě bolel vaječník, kde byl dominantní folikul a dnes mě bolí břicho jako na MS ale pry to bývá jako pms tělo je nakopnute 🙂
@levinstonka tak dneska mas ovulaci😊to me taky bolelo..tak preji stesti at to vyjde🙏❤️
@alice91 děkuji těch 14 dní bude nekonečných ale je třeba vydržet 🙂 též držím pěsti
Tak jsem si ze srandy dneska delala test a zadnej duch😞🙈ani naznak…holky takze bolest bricha nic neznamena🙃
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@alice91 Dobry den, já si Píchala ovitrelle a břicho mě pak hodně bolelo.... Teď tu mám 6 měsíční uzlicek, který nespí v noci a pořádně ani přes den, takže si to dobře rozmyslete.... Neee, to je vtip samozřejmě
😁