Otěhotnění po porodu. Dá se i z předčasné ejakulace takhle brzy?

ivett8
3. dub 2021

Dobrý den.

5.2.2021 se narodil můj syn ... bohužel to nezvládl, doktoři už mu nedokázali pomoct. :(

Prožila jsem šestinedělí jako by měla asi každá maminka a to bez sexu. Po 4 týdnem po porodu jsem dostala menstruaci. Po uplynutí šestinedělí jsme se opět začali snažit. Po dobu 14 dní jsme měli sex 4x z toho se partner 3x neuspokojil. Předevčírem po bylo poprvé, co dosáhl orgasmu.

Má otázka zní, dá se otěhotnět i z předčasné ejakulace takhle brzy? Nebo že by se zadařilo i v 1. den očekávané menstruace, která ale nepřišla? Momentálně mám 2 dny zpoždění, byla bych bych neskutečně šťastná, kdybych byla znovu těhotná.

Děkuji za odpovědi.

ema90
3. dub 2021

@ivett8 Ta pravdepodobnost je dost mala. Dva dny zpozdeni bych to ani nenazyvala, kdyz nemate jeste zajety pravidelny cyklus, takze ani nevite, kdy probehla ovulace.

Preejakulat taky obsahuje spermie, ale... Sance je velmi mala.
A ze sexu, kdy ejakuloval, byt jeste tehotna ani nemuzete.

juliemichal
3. dub 2021

je mi moc líto,co se ti stalo ☹
ale z preejakulatu se dá otěhotnět,taky jsem teď takto otěhotněla.manžel si dával pozor.
držím palečky ať jsi co nejdřív těhulka a je vše v naprostém pořádku ♥

tynule123
3. dub 2021

@ivett8 doufám že si nerodila až v termínu okolo 38 až 40 týdne a že si bohužel musela porodit už dříve. Držíme palce ať jsi brzo znovu těhotná

cherie24
3. dub 2021

@ivett8 achjo z těch příběhů co se tu člověk občas dočte je mi úplně zle. Neumím si to vůbec představit co jste prožila. 😱 Z preejakulátu se otěhotnět dá, nicméně lepší je to samozřejmě dokončit z mužovi strany a cyklus po porodu většinou nenaběhne hned. Takže 2 dny zatím nemusejí nic znamenat, ale i tak vám držím palce, ať se zdravého miminka dočkáte co nejdříve.

me_druhe_ja
4. dub 2021

Moc mě mrzí, co tě potkalo....:( To je noční můra snad všech... Nicméně já podruhé otěhotněla taky náhodně, i když přítel na konci použil kondom. Takže možné je vše, ale asi bych se na to neupinala. I když naprosto chápu, v jaké psychické situaci musíš být. :( Já taky rodila 5.2.2021....

ivett8
autor
4. dub 2021

@tynule123 Rodila jsem ve 37tt ... malej mi umřel v bříšku, udusil se

ivett8
autor
4. dub 2021

Děkuji všem za podporu ... je to hrozně težké, malého jsme hodinu po porodu objimali, pusinkovali a já jsem se mu omlouvala, že jsem mu nedokázala pomoct. Měl přes tři kila, byl velký po mě. Kéž bych mohla vrátit čas. :(

andelka
4. dub 2021

Moc mě to mrzí,to by se nemělo stávat. Mně holčička umřela v 19 tt. Ms přišla po měsíci a cyklus byl normální, pravidelný. Akorát že my jsme čekali tři ms, aby se tělo a psychika daly dohromady. Pak se povedlo na první pokus. Malý se narodil takřka přesně za rok. Moc držím palce.🍀 Jednou jsem otěhotněla z kapky, dokonce po víc jak dvou letech kdy se nic nestalo, tak najednou buch. Ale neupínala bych se na to. A z posledního sexu ještě těhotná být nemůžeš. Zaměřila bych se na sebe s partnerem, na psychiku, nabrání síly, aby byl sex radost a důkaz důvěrnosti, dostatečně často,a ono to vyjde,až bude správný čas.