Otěhotnění. Je možné, že mám ovulaci bez menstruace?

lucieluku
11. led 2021

Zdravím 🙂
V záři jsem vysadila HA a od té doby jsem dostala menstruaci pouze jednou. Takže teď ji nemám cca 4 měsíce.
Chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnění. Je možně, že mám ovulaci bez menstruace?

gramar
11. led 2021

Je to nepravděpodobné, ale je to možné jsem toho důkazem...

klokanka31
11. led 2021

@lucieluku Já jsem živý důkaz že to jde ☺ já ms mívala tak 3-4x do roka. A když jsem to zrovna asi 4 měsíce neměla, otěhotněla jsem ☺

lucieluku
autor
11. led 2021

@klokanka31 a mohla bych si vypočítat ovulaci, podle toho jak jsem měla “menstruaci” při braní HA nebo to je blbost? 😁

klokanka31
11. led 2021

@lucieluku Podle mě je to blbost, prostě se mějte s manželem rádi... Já takhle bez ms otěhotněla 3x za rok, a fakt netuším kdy jsem ovulaci měla... ☺

ema90
11. led 2021

@lucieluku To je blbost, protoze pri brani HA to neni “opravdova” ms, krvaceni je rizene hormony.
Nejlepsi bude, kdyz si koupite ovulacni testy.

lachtanice86
11. led 2021

@lucieluku blbost

lucieluku
autor
11. led 2021

@ema90 právě jsem si to myslela. Děkuju😁

b91
11. led 2021

@ema90 ale autorka píše, že už HA nebere 🙂. Podle mě nejdřív přijde ovulace a pak až MS, ne? Nejsem teda odborník, jen si to tak myslím.

andelka
11. led 2021

Ano, ovulace menstruaci předchází. Je možná ms bez ovulace, to je běžný anovulacni cyklus, ale naopak ne.
Osobně znám dvě holky,co měly s ms problémy ( chodila tak párkrát za rok) a otěhotněly v pohodě. Byly překvapené.

ema90
11. led 2021

@b91 Ano, ale pani se ptala, zda-li si muze zpetne vypocitat ovulaci podle menstruace, kterou mela, kdyz brala HA.
Coz je blbost 🙃

b91
11. led 2021

@ema90 ahaaaa, asi odpovídáme každá na něco jiného. :D
Podle mě, pokud by dorazila OVU, autorka otěhotněla, tak už nedorazí MS. Proto je klidně možné, že je těhotná. Udělat teda těhotenský test a pokud bude negativní, zkusit mudr a nebo ty ovu testy 🙂