(Ne)příznaky možného těhu. Měla jste některá?

lobelka28
30. kvě 2020

Zdravím všechny snažilky, tehulky, maminky 🙂
Určitě se budu opakovat v tématu, ale měla jste některá (ranné) příznaky před zjištěním tehu? Snažíme se teprve 3 měsíc, ale přiroda je nevyzpytatelná 😁 necháváme volný průběh, až se zadari tak se zadari 😊 Pravidelně si ráno dávám kávu, před pár dny mi přišla šílené silná a to si dávám 1 lžičku, tak jsem ji vylila a nově dala půl lžičky, taky silnější ale s mlékem už se to dalo. Miluji kávu takže mi to přišlo divné. Alkoholu neholduji, ale je den, kdy mám chuť na pivo a něco k zakousnutí k tomu, tentokrát mi vůbec nechutnalo, slaný štrůdl úplně tabu, přitom ho mám ráda. Chutě celkové jiné, žáha občas pálí.Únava pravidelně po obědě. Po probuzení šílená bolest hlavy, nevolnost, než se srovnám tak to trvá asi 2,3 hodiny, prsa pobolivaji. Ovulace proběhla, sex si užíváme jako předtím, neupínáme se. MS má dorazit za 9 dní. Děkuji všem za odpovědi 😊

herbinaaa
30. kvě 2020

neřeš to, uživej si milování/sex a ono to přijde samo. Když ti po týdne nepřijde menstruace, pak si udělej test a uvidíš, že to vyjde. Když na to budeš takhle moc myslet, pujde to hůř. Psychika dělá hrozně moc. Znám to z vlastních zkušenosti. Když jsme chtěli miminko, nešlo to. Pak jsme se přestali pokoušet, chtěli jsme jít dokonce od sebe, najednou jsem zjistila, že jsem těhotná a ted mám krásnou 5letou dcerku ❤

misicka1988
30. kvě 2020

@lobelka28 Já tedy neměla ani u jednoho ze tří těhotenství žádné rané příznaky. A to jsem se u třetího těhu echt pozorovala, protože to bylo po Ivf. Prostě nikdy nic, ani nidační krvácení. První příznak vždy až nedostavení se MS. Ty opravdové těhotenské příznaky (bolestivá prsa, ospalost, nevolnost) přišly až v 8tt.. Hodně štěstí 🍀

lobelka28
autor
30. kvě 2020

@herbinaaa nějak to nehrotim, jen mi to právě přijde u mě nezvyklé, testy doma mám, ale přijde mi hloupost si je dělat před MS jsou to pak zbytečně vyhozené peníze když se nezadari.🙂

lobelka28
autor
30. kvě 2020

@misicka1988 děkuji 😊

barmil
30. kvě 2020

@lobelka28 ja citila uhnizdovani. Manzel si myslel, ze si delam srandu, ale uplne me bolela ta strana. z kafe se mi chtelo zvracet a to jsem velky kafar a jela jsem rano espresso nalacno, nemohla jsem ho ani citit, mela jsem krasne zarici oci a proste jsem to vedela. Kdyz jsem si sla delat tt, bylo to jen, abych mela "dukaz", ze nejsem magor a pak na kontrole na gynekologii uz jsem presne vedela, jak je to stare, na ktere strane a co to bude, a to jsem byla teprve 6tt. A ve vsem jsem se trefila, i kdyz dle MS by to melo byt o 14dni mladsi. A to jsme nic nemerili a nesnazili se na povel, proste jsme tomu nechali volny prubeh a povedlo se hned napoprve. Za mesic rodim 😍

lobelka28
autor
30. kvě 2020

@barmil to vám moc gratuluji a přeji bezproblémový porod 💕😊 copak chlapi, ten můj pořád říká, že mám takové stavy z toho jak marodím dlouho😁 je pravda že pleť mám problémovou a teď jakoby se mi rozjasnila, ale to může být i z jiných důvodů 🙂 také nemerime ani nic jiného, jen teď jak už jsem zmínila, je to pro mě nezvyklé tyhle změny.

lexa2000
30. kvě 2020

Asi to bude divne pro nekoho ale já měla příznaky už asi 7. Den po ovulaci a 11 dpo jsem zjistila že jsem tehu 🙂 bolest prsou, nevolnost, bolest podbřišku, nechut k jídlu.. my se snažili 6 měsíců a ani jeden mesic jsem nic necítila a ten 7. Měsíc toto.. takže mi to bylo jasné... teď jsem v 9tt🥰🥰

amelia89
30. kvě 2020

@lobelka28 moc ti to prajem aby sa vam podarilo 🙂 Kazdopadne skoro kazdy den tu citam toto tema - ja neviem ale priznaky podla mna nie je mozne mat tak brzy- proste tie priznaky prichadzaju az s narastajucim hormonom HCG a hlavne vela priznakov tehu je skoro totoznych s priznakmi prichadzajucej menstruace.
Samozrejme kazde sme uplne ina, my ked sme sa snazili o mimi tak som si tie priznaky az snad psychicky chcela privolat 😂 Kazdopadne,ja som nemala absolutne ziadne snad do 12-13tt, dokonca som v den menstruace krvacala a tak som si bola ista ze zase sa nepodarilo, ked vsak na druhy ani treti den uz ziadne krvavanie nebolo spravila som
si test 🍀 Tak nech sa podari aj tebe 🙌🏻

llorak
30. kvě 2020

Ja kdyz mela příznaky, tak jsem mela jen zpoždění MS 🤔 otehotnela jsem takto mesic az dva později a úplně bez příznaků 😊

lobelka28
autor
30. kvě 2020

@amelia89 moc děkuji 💕 přesně tak každá je jiná, pravděpodobnost vsugerovani tu je samozřejmě taky. Před MS mám bolení břicha cca 2,3 dny, což nemám teď. Ale přece jen tomu nemůžu podlehnout a počkám si až na den MS 🙂

syslounek
30. kvě 2020

Taky bych nevěřila, že je to možné tak brzo zjistil, ale má poslední zkušenost je, že když jsme před rokem a půl přijeli k mým rodičům na návštěvu, první věc co mi mamka řekla ve dveřích bylo 'Ty jsi zase těhotná'. Bylo to dva dny před MS a já se jí málem vysmála. Měla pravdu. Já jsem nic divného necítila, ona to poznala na první pohled.

veroniqess
30. kvě 2020

První příznaky až 7. týden těhotenství. Já myslím, že se jen ženy moc pozorují, když se snaží otěhotnět, a všímají si věcí, které by jinak přešly bez povšimnutí 🙂

sudylichozrout
30. kvě 2020

@veroniqess Mam tri deti a kdybych nemela zpozdeni menstruace, nevedela bych, ze jsem tehotna. Vsechny priznaky vcetne nevolnosti a tak prisly az v sestem tydnu.

baraskaska
30. kvě 2020

Jo u obou holek. U prvni silena bolest prsou, byla jsem si temer jista ze jsem tehotna, protoze ta bolest byla fakt silna. Mam ms cely zivot priblizne stejnou a tohle jsem nikdy nezazila. U druhe toho bylo vic, zavalo to pichanim v pravem podbrisku dokonce mam tady na koniku diskuzi kde jsem snad 7dpo psala ze me picha dost vmpravem podbrisku, pak nechutnalo mi kafe, no a nakomec 3 dny pred ocekavanou ms jsem prisla k mamce kdyz delala pizzu a udelalo se mi spatne, to byla totalni tresinka na dortu protoze ja miluju vuni pizzy. 🙂