Ahoj holky zase další dotaz ! Beru druhý měsíc kyselinu listovou a minulý měsíc 16dc a tento měsíc 13dc špiním bez krve ale špiním vždy se to pak ztratí minulí měsíc se naše snažení o mimčo nepovedlo teď jedem nanovo a už se i testuji ovu testy dnes negativní se slabým duchem .Nemůže to špinění způsobovat ta kyselina listová ??? Nikdy předtím se mi tohle nestávalo !
taky jsem jen špinila a byla jsem těhotná 🙂
Ahoj, to máš určite ovulačné špinenie...ja som to nikdy nemavala a potom sa mi to zrazu objavilo...13 DC a 16 DC je presne obdobie ovulácie
@sonicata Může...má schopnost částečně ředit krev... 😉
@helulela holky když juknete do mého fotoalba na ovulaci to nevypadá tento měsíc ale já už fakt nevím jsem zmatená každopádně dnes byl sexík po sexíku se objevila lehce i krev ale pak najednou jako když utne a je po šinění ............a to samé minulý měsíc ! minulý měsíc bych to brala i jako ovulaci i to tak vypadalo ,ale tenhle je to dost divné protože ovu test sněhobílí a včera drouboučký duch .........tak budu testovat až do 20 dne a pak počkám na ms a uvidím třeba už ta je nějakej ten špunt
@helulela taky si myslím 🙂 uvidím zkonzultuju to z doktorem ,ale až po měsíčkách pokud dorazej zatím nechci aby se ve mě štrachal kdyby náhodou tam byl nějakej ten pulec 😀do 20dc mám nakoupený ovu testy tak tpo budu testovat a uvidíme ........každopádně dneska se cejtím jako při ovulaci ,ale bejt to může cokoliv já jsem hrozná cíťa hned na sobě cejtím každý píchnutí a napnutí ......jiný holky neví že jsou těhotný a já si psychykou dovedu vsugerovat prostě cokoliv .......takže dokud nebudu mít zpoždění min. do 35dc a neuvidím silnou čárku na testu tak nevěřím u sebe ničemu ! Já totiž měla z 1000těhotenských příznaků 999prožitých ..........a těhotenství nikde 😀 ......Takže asi tak 🙂
Tak dnes opět špinění (16dc) a po sexu lehce viditelná krev ale spíš krev se špiněním než čistá krev až se to změnilo během chvíle v růžový výtok .......fakt jsem zmatená ☹
Ahoj nemáte zkušenosti s Kyselinou listovou Aktiv od Virde? (s řadou vitaminů B - B2, B6, B12) vhodná ano či ne? 🙂
Chtěla bych se zeptat kyselina listová je na lékařský předpis?? 🙂
@ajka98 pokud je dotaz ještě aktuální, tak není na předpis, jen ti v lékárně poradí, jakou. Jestli na podporu otěhotnění, nebo už při těhotenství.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sonicata ahoj 🙂 no já pokaždé když jsem špinila bez krve tak jsem byla těhu 😉 😀ale být tebou asi bych zašla na gyndu-případně tam zavolala a zeptala se dr. 😉