Ahoj, jsem 4dpo a mám zánět průdušek a dostala jsme antibiotika. A zajímá mě jestli jste některá taky brala a byla takhle pár dní po ovulaci a bylo vše v pořádku. Nevím jestli to vyšlo na vše je brzo, ale kdyby náhodou nechci to pokazit 😔.
Kdyz jsem byla v takove situaci, tak jsem normalne poprosila doktorku o antibiotika, co by pripadne v tehotenstvi nevadily. Nebyl problem
Ano. Uplne na začátku, když jsem ještě nic nevedela, ATB po trhání osmičky. Byl to Amoksiklav, tan je bezpečný. A samozřejmě vse ok. Je to už 8 let.
@misicka03 ja nebrala antibiotika, ale týden po extrakcí osmičky na stomatochirurgii ibalgin … vše ok … ještě nějakou chvilku po pozitivním testu není napojeny na tebe … takže by mělo byt cajk … a určitě lepší než bez antibiotik- to by mohlo nedělat větší paseku
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je nesmysl řešit co by kdyby. Ber antibiotika a nepřemýšlej nad tím jestli nejsi naaahodou těhotná. Věř mi, že zánět v těle by byl tisíckrát horší než ATB. Brala jsem x antibiotik v těhotenství a děti mám krásné a zdravé. Ať jsi brzy fit.🍀😉