Ahoj holky chci se zeptat.
Od 22.5. Se mi objevili duchové na TT mamatest 10
Dnes jsem zkoušela intimed 25 a proti světlu jsem ducha taky našla.
Ale dělala jsem si dnes i cleare blue digital TT a negativní,ovšem nedalo mi to za ty prachy a rozkuchala jsem ho a na jednom proužku 1 čárka a na druhém 2 čárky (jedna slabší) to asi nemá žádnou váhu.
Ale zajímalo by mě ,je si i tak bych mohla byt tehu. MS by mela dorazit dnes nebo zítra. Nechapu ty duchy a na tom digi nic . díky za odpovědi
Tak za prve,digital se rozebirat nema ,platne je to co je na displeji ne po rozebrani😉 za druhe carka proti svetlu neni carka a za treti zkus vydrzet a testni zase mamatestem,musi silit.mas foto mamatestu?
Tak tohle je takovy nic nerikajici,zkus tesnout v nedeli.znovu,drzim palecky 😊
@leontys1993 to je spíše ryska, uvidíš zítra 🙂
Tak já bych řekla že tohle bohužel není pozitivní že jsou to jen ty rysky 😥 ale zkus v neděli a uvidíš😉😉😉
Ono tak hodne zalezi, jestli uz ti meska ms nebo ne. Pred ni v podstate nema cenu testovat protoze to bude maximalne duch a navic pripadne tehotenstvi muze s menstruaci odejit. Podle me budes mit lepsi, kdyz jeste pockas, treba tyden. Ja jsem otehotnela nekdy kolem 20.3. A negativni test jsem mela i 22.4., pozitivni byl az na zacatku kvetna
Me to moc jako ryska neprijde. Presne tohle jsem nasla na testu pred mesicem a dnes jsem 7+2. 😉
@andrea2016 taky mi to právě jako Ryska nepřijde....ze by na 3 testech byla ryska? A předtím ne? No uvidíme 😇
Mně to teda přijde jako jasná ryska... Kdyby to byl duch, tak jsou čárky stejně široké.
holky muzete mi poradit co brat pres dva roky se snazime o miminko a nic brala jsem duphaston norethisteron clostylbegyt brala jsem ja i manzel macu peruanskou brala jsem chytre miminko kyselinu listovou jerab ptaci oba jsme pili byllinne caje na neplodnost a nic nepomohlo ted mi zjistili z krve vysoky prolaktin prvni hodnota 76 a druha 67 muzete mi prosim poradit co stim dekuji za rady
Dnes jsem si dělala test,jine značky (druhy den spozdeni MS) a opět ta "ryska" tak tomu nerozumím uu
@leontys1993 tak jestli 22.byla "ryska" a 25.je zas jen "ryska", tak to moc nevidím
U ClearBlue jsou po rozebrání 2 rysky vzdycky 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ještě dodáván,prsa mám jaksi pevnější, i manžel potvrdil. Před MS to myslím nemivam