Ahoj, je tu někdo prosím kdo prodělal mimoděložní těhotenství? A pak otěhotněl normálně? Prodělala jsem v únoru mimoděložní a odebrali mi levý vejcovod, toužím po miminku a chtěla bych se znovu snažit ale mám docela strach že se to bude opakovat prosím má někdo zkušenosti? 😟
@martinececka V březnu 2017 (první těhotenství) mi vzali levý vejcovod. Poté jsem otěhotněla dvakrát přirozeně a téměř na "první dobrou". Mám dva syny.
@martinececka Ahoj já měla mimoděložní po 12 letech snažení (přirozené početí). Vzali mi vejcovod v září 2018, takže jsem měla strach že už se mi znova nepodaří otěhotnět. Nejdřív jsem se bála, ale pak jsme zas začali zkoušet, v červenci 2019 jsem měla samovolný potrat, a koncem srpna 2019 jsem znova otěhotněla, a z toho mám roční holčičku 🙂 tak se neboj, taky se ti to povede 🍀
@klokanka31 Děkuju snad taky otěhotnim a bude to už normálně v děloze nic jiného si nepřeju aspoň jedno vymodlene dítě 😦
@martinececka Moc ti přeju ať se ti to brzy povede 🍀
@martinececka mimoděložní mi prasklo, sebrali mi levý vejcovod, pak mě to psychicky semlelo a snažení stopla, nastoupila do nové práce a po 9 měsících jsme si jednou nedali pozor, s tím že je to nepravděpodobné to neřešili a co má být, bude. No, tak teď nám tu běhá 14 měsíční drak 😁
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martinececka ahoj, já prodělala mimoděložní v prosinci 2019 a vzali mi pravý vejcovod. Když mi dělali laparoskopii,rovnou kontrolovali i druhý vejcovod, jestlj je v pořádku. V srpnu 2020 jsem otěhotněla přirozeně a momentálně čekám, kdy se malému bude chtít ven 😊