Ahoj, rada bych se zeptala tech, co maji zkusenosti s merenim bazalni teploty, zda je to mozne zkombinovat s nocnim vstavanim k diteti a zda vysledky nebudou zkreslene a budou mit nejakou vypovidaci hodnotu? Mam rocniho syna a nocni buzeni je bezne, syn se mnou spi v posteli a tak k nemu nemusim vylozene vstavat, ale I tak jsem nekolikrat za noc a hlavne nad ranem vzhuru. Jde mi hlavne o zjisteni ovulace. Dekuji za zkusenosti.
Diky moc za zkusenosti 🙂
Me zas lítala BT pri vstavani hodně. .souhlasim s @prejeta_zaba (dobrej nick 😂) Takze - chce to zkusit.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já jsem to nakonec vzdala, v příručkách dr. Lázničková píše, ze je nutný alespoň 6hodinový nepřerušovaný spánek. ALE, vstávání k dítěti nevadí - protiřečí si. Abych vstávala x-krát za noc a ještě se stresovala, že budík nastavený na měření teploty mi znovu vzbudí dítě... Tyhle věci mě odradily, nezavrhuji metodu jako takovou, ale jsem k ní velice skeptická. Holt se zvolí jiná metoda antikoncepce, ono se to na pár měsíců nezblázní. Ovulace se dá zjistit podle hlenu a testů (podle čípku taky, ale to nemám zkušenosti).