Holky jakou máte délku menstruace a myslíte že je správná? Moje gynekoložka mi tvrdí že u mě je to v pořádku,ale mi to prostě moc v pořádku nepřijde. Menstruaci mám max 2 dny takové to vyloženě krvácení a pak třeba ještě 3-4 dny spinim. A je po. Přijde mi 2 dny krvácení opravdu málo. Snažíme se s manželem dlouho o mimco a myslím si jestli tohle nemůže být ten problém. Chci měnit gynekologa po novém roce. Poslední dobou to jde s tou mojí s kopce všechno ji přijde normální.
Já měla klasika cyklus 28 dní , krvacení 6-7 dní a ms přesná jako hodinky +- 1 den
@jjasmina no já mám taky cykly přesne jako hodinky 28 dní. Ale prostě nevím to krvácení mi přijde celkem málo no. Ale tak třeba to stačí no já nevím
@dendasubaristka Ale tak pokud vám řekla dr že je to v pořádku, tak snad ... Jinak se mužete zeptat i jineho odborníka 🙂
Je to. Normální někdo krvácí dyl někdo min. Já krvacim taky 2 dny jakože hodně a pak 3 dny spínim a konec. Teď začínám 6 týden. Krvácení nemá s početím nic společného si myslím.. Pokud jsou pravidelné cykly zjistit plodné dny ať už teplotou nebo testy a snažit se.
Díky za uklidnění holky :*
@dendasubaristka může to být v pořádku ale může to taky být i známkou toho, že se ti netvoří dostatečně vysoká děložní sliznice a proto nemůžeš otěhotnět - embryo se nezahnízdí. Výšku endometria v období před ms ti asi neměřili, co? Já měla sliznici hrozně nízkou a pomohl mi na to kontryhelový čaj. I ms pak byla o dost silnější.
@dendasubaristka jak dlouhé máš cykly? Mám to stejně - 2 dny silné krvácení, 3 dny už slabé. Je to možná tím, že ovulaci mám hned po MS, tak si myslím, že mi MS tak rychle končí.
@gruyerre no před 4 měsíci jsem měla měsíční zpoždění menstruace a když jsem byla na gynde řekla mi že mám krásne vysokou sliznici. Když už jsem to pak konečně dostala,tak jsem to měla stejně jen 2-3.dny. takže ikdyz jsem ji měla vysokou stejně v délce ms nebyla žádná změna. Ale chci zkusit drmek. Je prý dobrý. Měla jsem gynex a ten mě totálně rozhodil,spinila jsem po něm atd.
@eva118 28-29 dní
Mám menstruaci cca týden hodne krvácim od puberty .Kolegyne v práci má tři dny a slabou a má to od puberty a je maminkou 2×kluk a 1holka tak buď v klidu ☺.
@dendasubaristka mám to stejně a nevidím v tom problém. 1-2 dny a 2-3dny špinění. hotovo. cykly asi spíš delší a někdy trochu nepravidelné. Nikdy jsem to neřešila a s otěhotněním to fakt nesouvisí.
@konidana tak já právě bych řekla že může souviset když je třeba krátká menstruace nebo tak,tak že se člověk pořádně neprocisti a neodejde stará sliznice no.
@dendasubaristka mam cyklus 26 dni a menz jako vy.tri dny krvaceni a dalsi tri spineni.moje gyn.v tom nevidi zadny problem.vse funguje jak ma ovulace i sliznice dorusta jak ma.
@dendasubaristka každá to má jinak, já pokaždé otěhotněla na 1.dobrou;-)
@konidana aha 🙂 tak na tom asi fakt nic není no
Jako závidím. :D Menstruaci mám 5-7 dní, samozřejmě ne vždy tak silnou. Ale také mám o dost delší cyklus, 35 dní tak průměrně. Porodem se to trochu změnilo.
@eithelwing jako v tomhle je to fajn 2 dny odkrvacim a pak už jen spinim,ale víte co no. Zas pokud by bylo lepší kvůli zdraví aby to bylo delší tak by to bylo lepší,ale vidím že tu je plno holek co to mají krátké a v pohodě otěhotněli,tak na tom asi nic není no. A můžu být ráda
@dendasubaristka já měla vždy menstruaci hodně slabou a relativně krátkou, spíš jak píšeš, poté je to spíš špinění a mám v pohodě dvě děti. To co popisuješ mi přijde normální. Délka a síla krvácení není úplně o výšce sliznice, ani bych se nebála nějakého "nedostatečného" vyčištění.... Jestliže ti dle UTZ řekla, že jsi měla před MS vysokou sliznici, asi bych to moc neřešila.
@blondynka400 super díky moc :* tak jsem klidnější a řešit to nebudu 🙂
@dendasubaristka Mám to taky tak - cyklus pravidelně 28 dní, MS 2 dny a 1-2 dny špinění. Podle doktorky je to taky ok, ovulaci normálně mám. Ale už jsem o tom taky přemýšlela, jestli to není divný a taky nemůžu už hodně dlouho otěhotnět, žádné děti nemám. U nás je ale nejspíš problém na straně manžela.
Moje posledni menstruace pred otehotnenim trvala presne jeden jediny den, ale pekelne silne 😀 druhy den jen slabe spineni a to bylo vse. Rikala jsem si, ze s timhle bude otehotneni problem, asi malo sliznice, dlouhe cykly. Ze tomu dam cas, at se telo po antikoncepci srovna, vypustila z hlavy a bylo. Takze delku menstruace bych jako problem byt tebou nevidela 🙂
@michelle_01 takže asi fakt jedině co je problém je hlava. :( A s tou to je největší boj na tu žádné léky člověk nemá musí se a tím poprat sám no.
@katule1990 no co tady čtu tak to má hodně holek a otěhotněli,takže v tom problém asi není. No,budu se muset poprat s psychikou jinak to nevidím.
@dendasubaristka jak dlouho se snažíte? Ono pro hlavu je jednodušší vědět v čem je problém, než že to prostě jenom nejde. Proto člověk pátrá v čem by mohl být problém a dostává se do začarovaného kruhu, z kterého se blbě vystupuje a bohužel si ohledně početí miminka dost škodíme.
@blondynka400 3 roky. Podle hormonálního profilu nemám hormon který ovlivňuje ovulaci v normě,takže mi nasadila clostilbegyt před tříčtvrte rokem,já jako laik jsem ji věřila a začala ho brát po třetím brani jsem otěhotněla ale odešlo to. Pak jsem měsíc dala pauzu a jak začala zase brát tak mi to rozhodilo cyklus a měla jsem měsíc zpoždění,tak jsem to už nebrala. Nakonec jsem se dozvěděla že mi měla udělat ještě nějaké testy než mi ho dala,že to je svinstvo no to já ale předtím netusila. Tak jsem si řekla že zkusím gynex,všichni ho chválí první cyklus v pohodě a druhý jsem začala špinit už od ovulace a tak jsem si řekla třeba se něco děje zkusím to i další no a to bylo zas to stejné,tak jsem ho vysadila . Po novém roce chci zkusit drmek. Prý je super. Každopádně prostě cítím že nemám určitě nějaké hormony v pořádku,přijde mi že mi to možná rozhodilo tím clostilbegytem . Cítím to na sobě i psychicky.
@blondynka400 každopádně celé tři roky jsem se od toho nedokazala odpoutat,takže si myslím že u nás je to ta psychická stránka.
@dendasubaristka 28-29 dní je v pohodě, já mám právě i kratší- 25 dní. Pokud máš podezření, že neodejde všechna sliznice, nech se poslední den špinění zkontrolovat utz. To udělal můj dr, byla jsem u něj na preventivce a řekl, že mám hodně sliznice a myslí si, že by tam mohl být malinký polyp. Sliznice teda odešla všechna, však taky ty první dny stály za to, ale polyp se potvrdil. Po krátkém zákroku už je vše v pořádku. Tak pokud nemáš nějak moc silnou ms ty dva dny, tak by to mělo být ok.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Moje MS trvá max tři dny krvácení a dva dny špinění a otěhotněla jsem vždy max druhý měsíc snažení. Takže těžko říct 🤔