Mamatest pozitivní, zbytek negativni. Co myslíte?

bobinka989
6. zář 2022

Zdravím.

Poprosim o radu. Vcera tj 27dc jsem si delala tt. (Vysel mi viz obrazek) Mamatest delany odpo. Poté jsem zkusila test od Dr. Maxe a na nem bilo. Je mozno nejaka sance ze by to mohlo byt uz konecne vyjit? Test mi nikdy predtim pred ocekavanou ms nikdy nic takoveho neukazal 🙂 dekuji moc za odpovedi 🙂

kackabis
6. zář 2022

@bobinka989 tohle mi mamatest taky udělal a těhotná jsem nebyla. Zkus počkat dva dny a zkusit jiný test

tasimia
6. zář 2022

@bobinka989 mamatest se teď všude řeší, ma nějakou špatnou šarží. Dělá duchy i z vody.

bobinka989
autor
6. zář 2022

@tasimia no tak to je ovsem parada. Ja uz mam vyzkousene snad vsechny znacky, a nikdy se mi nic neukazalo, a vcera tohle. Clovek uz doufa ze se konecne docka a takove prekvapko

tasimia
6. zář 2022

@bobinka989 to verim. Znám ten pocit. Tak držím ať to dopadne co nejlépe.

lencaa11
7. zář 2022

@bobinka989 mamatesty jsou teď hodně neoblíbené dělají si čárky jak chtějí 🙈

jjasmina
7. zář 2022

Mamtesty jsou prej ted na prd, osobně bych s testem ještě počkala a zkusila bych digitální, za mě topovka

nikol125
7. zář 2022

No mamatesty delaj obcas i falesne duchy, ale zase mam zkusenost ze kdyz jsem byla tehotna tak me mamatest a clearblue vysel a ze stejne moci udelane dva dr max a jeden z toho byl pozitivni a druhy spis negativni byl tam uplne slaby duch😃 takze nevim jak to maji, a to nebylo poprve
Asi nezbyva nic nez jeste zkusit nejaky jiny 🙂

pro89
8. zář 2022

@bobinka989 nevím jaké jsou dneska mamatesty , ale vím ze Dr.Max má hodně málo barviva. Měla jsem na mamatestu už hodně pěknou čárku a na Dr.Max sotva viditelnou 👍 každopádně jestli to je pozitivní tak to podle mě ještě clear blue nechyti ten je citlivost 25

miskaa31
10. zář 2022

Tohle udělal mě mamatest a těhotná jsem nebyla, ale doufala jsem že ano.

sarkasplichalova
12. zář 2022

Dobry den ,během pár dní jsem udělala asi 20 testu vždycky během dne aspoň 4 krát vždy tohle můžete mi prosím říct je to duch jen ,v během toho jsem začala krátce krvat / přesto test duch a dneska jeden negativní 🙂

lencaa11
12. zář 2022

@sarkasplichalova může to bejt že tělo lehce zvedlo HCG a nebo to bylo biochemické

sarkasplichalova
12. zář 2022

@lencaa11 mohlo to byt i před ms/ která má dojit až za týden ale začala jsem v pátek 9.9. jen krátce v sobotu více teď už skoro nic ? Od 2.9 jsme se mohli začít snažit , první test / proběhl 7.9 vyšlo to dvě druhá duch 👻 pak i přesto takový víkend dneska taky dvě

gypsi
18. lis 2024

Dobrý den obnovují tématu mám dotaz včera sem si udělala dva testy visli mi takle zatím nedorazila MS. Nevím co si myslet už se mi stalo několikrát duch a nebylo z toho nic co myslíte je to 100 procet děkuji za odpověď předem 😀

felis
18. lis 2024

@gypsi Tyhle už jsou pozitivní 😍 🍀

gypsi
18. lis 2024

@felis děkuji moc za odpověď dnes sem si udělala cler blue a jsem 3 + tak to mám potvrzený

gypsi
18. lis 2024

@felis 😀 podle posledních měsíčku jsem 4tt a 6 dni 🙂

felis
19. lis 2024

@gypsi já jsem 5+1 ☺️ a před týdnem v úterý na CB bylo 2-3. Mela jsem teprve druhý den zpoždění, tak me to teda překvapilo, že je tam tohle, čekala jsem 1-2 teprve.
Držím palce 😍

gypsi
24. lis 2024

@felis Mě to také překvapilo teď už jsem 6tt a 5 dni zítra jdu k paní doktorce moc vám gratuluji 🙂

gypsi
25. lis 2024

@felis ahoj dnes jsem byla na gynekologii viz ft ultrazvuk je tam už docela dost videt ale chci se zeptat paní doktorka mi dala nake vitamíny který jsou dobrý pro ně a mimčo berou se i při kojení jmenuje se femibion máte někdo slušnost diky za odpověďy

felis
25. lis 2024

@gypsi jeee, krasny 🤩 gratuluju... femibion neni nic mimořádného... klasika pro těhule. Já beru jen listovku. Podle mě, když má žena pestrou a vyváženou stravu, tak žádný chemický vitamíny nepotřebuje (krom listovky). Mimču to ale neublíží, kdyz to budeš brát - jinak by to nedělali, jen chci říct, že je to farma-byznys 😊

gypsi
27. lis 2024

@felis děkuji jo tak stravu mám dobrou ale radši to beru no alechci se zeptat nevíš něco o ambulantním porodu že prý matka porodí a za 2 hodky jdou domu po porodu z mimcem

lencaa11
28. lis 2024

@gypsi ano žena pokud je v pořádku bez komplikací může odejít i s miminkem ale musí si zařídit myslím do 48h potřebná vyšetření miminka u pediatra atd...já osobně bych tuto cestu nevolila právě skrze miminko přijde mi to moc brzo

felis
28. lis 2024

@gypsi je to tak jak pise @lencaa11
Osobně bych tuhle cestu nevolila kvuli sobě: uz jen zařídit ty věci kolem dítěte a pak taky když mě se udělá zle, tak se o dítě personal postara. Což mě se třeba stalo po prvním porodu s dcerou a byla jsem fakt ráda, ze na jednu noc jsem ji u sebe nemela a mohla se dát do kupy.

lujhu
28. lis 2024

@bobinka989 Mě mamatest vyšel včera takhle takze taky čekám za pár dnů jestli se to vybarvy víc nebo ne

gypsi
29. lis 2024

@felis nevím já jsem si o tom hodně zjistila a prej je to běžný teď že to dělají hodně žen a ze to nemocnice i sama doporučí když je vše tak jak má být ono spise jde o to že mám ještě 2 děti a mám strach jak by to bylo a to hlidani není takové jak já si představuji abych byla v klidu prý i na to pryhlizeji v nemocnici že máte děti ale samozřejmě to nedovolí když by něco bylo. V nepořádku na vše se ještě zeptám děkuji za odpovedy 💞💞

harleyqueen16
6. pro 2024

Ahoj, prosím o radu. Předevčírem mi vyšel mamatest s duchem, včera ráno negativní digitální Clearblue, dnes ráno negativní da vinci pharma test (s tím zkušenosti nemám, nic jiného neměli v lékárně). Může se jednat o biochemické těhotenství nebo spíš falešný výsledek mamatestu? Děkuji. Přikládám foto mamatestu.

felis
6. pro 2024

@harleyqueen16 to Ti asi fakt nikdo nerekne... zkus zitra/pozítří testovat znova a uvidíš

lencaa11
6. pro 2024

@harleyqueen16 může to bejt falešný test a taky ne což je ale divné že digitální nevyšel při takové čárce na testu asi bych zítra ještě otestovala

felis
6. pro 2024

@lencaa11 to nemusi být divne. Digitální CB ma citlivost 25, papírové citlivost 10. Takže stačí naredena moc a digitalni CB nemusí těhotenství poznat, zatímco na papirkovem muze byt duch.

harleyqueen16
6. pro 2024

@felis u toho CB souhlasím, ale spíš mi přišlo zvláštní, že ten druhý da vinci pharma test byl negativní, ten má taky citlivost 10. Dneska mi dojede další várka mamatestu, tak uvidím co to ukáže😅