Zdravím holky zajímá mě je tu někdo z vás kdo měl málo sexu a povedlo se otěhotnět? 🙂 potrebuju se tak nejak uklidnit. Díky
Pokud víš kdy máš ovulaci tak je uplně jedno jak na tom jste mimo termín. Ofc s frekvencí se zvyšuje šance že se do ovulace zrovna trefíš 🙂
My to máme v průběhu roku takové kolísavé měsíc od měsíce a zadařilo se po 3 měsících :D
Jednou a je tam.
@evakaspar my se snazime uz delsi dobu a porad nic. Ted posledni dva mesice jsou fakt v sexu desne a tak se potrebujo uklidnit. U nas je to jako na houpacce,jsou mesice kdy to je fakt casto a nekdy ze je to fakt malo no. Ted hlavne i ty dva mesice mi docela hrabalo a myslela jsem na to fakt hodne a manzel se asi citil ze na nej tlacim,takze nebylo skoro vubec. Tak me to zajima no. 🙂
@dendasubaristka já ... snažili jsme se dlouho a často+hormony ...no a nešlo to tak jsme to vzdali a pořídili jsme si štěně ....no a jak jsme tak na "sebe" neměli čas tak se nám zadařilo ... 😊
@xkalisto no vim ze ovulaci mam ikdy ji mam po te dobe uz jsem si prosla uplne vsim. Ale je plno paeu co to prave prestalo resit a povedlo se a melo minimalni sex. Proto me to zajima protoze my uz meli sex pred ovulaci po ovulaci atd atd a stejne nic.
Ale přidám, jednou a jen na ovulaci. STM, už 8 let.
víš co se říká...stačí kapka, a seš taťka...:D
@kepu jeee to me hodne uklidnuje 🙂 ja si totiz prave myslim ze to je tim jak se na to zameruji no. Tento mesic se me teda zdarne darilo vypnout,ale vidim ze to bude jeden s tech malo snazicich proto se potrebuju uklidnit 🙂
Já si vypočítala ovu jen na netu, dle toho byl sex jen den před, pak jsem jela na dva dny na sluzebku a povedlo se😉👍🏼 takže určitě to jde..
@elikup STM? 🙂 co to znamená
@dendasubaristka symptotermální metoda
@dendasubaristka vidiš ten # symbol? Tak to je ten styk 🙂
@dendasubaristka my jsme se snažili asi 9 měsíců velmi pravidelně zvlášť v době ovulace. Pak přišel měsíc, kdy jsem si řekla, že tomu dám volný průběh a nechám to čistě na manželovi. V době ovulace jsme se milovali pouze jednou a právě v tom měsíci to vyšlo a čekáme miminko.
Já třeba nevím, jak jsme mohli s bývalým partnerem počít druhé, protože jsme měli sex opravdu tak třikrát čtyřikrát do roka ani jsem nepočítala ovulaci nebo něco takového... Ale aspoň vím na tisíc procent, kdy došlo k oplodnění 😂😂😂 To teď u třetího ocekavaneho prďolky se současným partnerem říct nemohu 😇😉
@elikup jo jo vidim 🙂 to jste se zrovna trefili. To uz jsem taky zkousela no. A stejne nic. Mi prijde cim se na to vic zameruju tim min to je a.jde
@marpe2 jeeee 🙂 proste to bude v te hlave asi je to tak 🙂
@zuzik24 ty jo :D a ja se tu nervuju :D a bylo to teda v plodne dny?
@dendasubaristka tak ona symptotermálka je mojí součástí života, neberu to ani jako "SNAHA". Prve mi ukazuje, kdy to dostanu a jak NEpočít a pak to druhé.
@dendasubaristka Chce to moc neřešit. Akorát tě to pak stresuje a nejde to. Ségra se takhle blokla na strašně dlouho. Ono to časem příjde.
Loni v lete jsme se s muzem milovali jen minimalne,byly horka, do toho rozkopany barak a prace az nad hlavu, proste se nam nechtelo...ale kydz uz tomu tak bylo tak bych klidne odprisahla ze jsme si davali pozor a posleze nepokracovali😉..jake vsak bylo nase prekvapeni kdyz jsem na podzim zjistila,ze jsem v sedmem tydnu...do toho mi na gynde jeste rekli ze mam obracenou delohu, ze to byva nekdy problem..takze se nam povedlo napodruhe (mame uz syna) ani nevime jak a ted mame prekrasnou dvoumesicni holcicku😅
My jsme se s muzem milovali tak jednou za 14dnu, proste prace, stres, nevim co vsechno. A zadarilo se. Neztracej hlavu. Kdyz se to ma stat, tak se to stane 🙂 Samozrejme musite byt oba bez zdravotnich komplikaci 🙂
@dita6 no tak to je silene :D vetsinou ti co to neresi a nejmin cekaji to maji ani nevi jak. A ja na to vice mene myslim furt no. Ale tenhle mesic byl prvni co jsem nejak dokazala vypnout no.
@xkalisto diky moc. No ja si rikam ze to delam asi fakt tou psychikou a hlavne cim vic na to myslim tim min muz i chce a ma mensi chut,protoze asi citi to napeti. A to o tom nemluvim,posledni dva mesice byl pro me desne to jsem uplne silela. Tento to konecne vypadalo dobre,ale zas to na me jde trochu.
@lankab no jdeme na vysetreni pristi mesic,tak uvidime,ale myslim si porad ze to je tim,jak jsem na to do ted myslela no
U druhého dítěte bylo milování jedno a bylo jsem těhotná 🙂 U prvního to trvalo přes rok.
manžel je voják a často je mimo - snažili jsme se dva roky - teď to vypadá že se nám to konečně podařilo - v tom cyklu jsme spolu spali jen 2x ( hned po MS) a pak jsem si myslela týden po ovulaci - ukázalo se že ovulace byla asi později .... frekvencí zvýšíš šanci( zvlášť pokud nevíš přesně kdy byla ovulace) ale teoreticky stačí jednou - myslím že hodně holek s nechtěným těhotenstvím při náhodné noci by ti mohly povídat.
Holky díky moc. Strašně mě to uklidňuje. Podvědomě nějak vím že to prostě přijde až to má přijít. Když mim známým se taky povedlo s jednoho sexu ještě který nebyl úmyslný. Teď moje kamarádka otěhotněla,až kdyz vypla a nejméně to čekala. Je tolik párů co jim řeknou nebudete mít nikdy a pak se jim povede. Takže na tom něco bude.
@dendasubaristka hele, ja do toho nezapadam. My to chtěli a naplanovali. Vzdycky, kdyz jsme se o miminko snažili, povedlo se.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já. Manzel pracuje v Londyně, doslova jsme se videli 3 x do roka a ted v listopadu, kdyz sem zanim byla na vikend prodloužený, tak sem naprosto nečekaně otěhotněla, mel to byt bezpecny den pro tuleni, pesar sem zapomela doma a ejhle misto ms prisla druha ovulace v ciklu 😉 ted v lete se nam narodí holčička. Podotykam že mame uz 3 kluky už 12,11 a 9. 😉