Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Kdy se dá zjistit těhotenství z krve? Mám nějaké příznaky ale testy z krve negativní..
@jjasmina mě by spíše zajímalo v jakem týdnu nebo tak nejak se to dá zjistit z krve.
@mzacikova děkuji. Já jenže byla na krvi teď m/s mam mít za 3-4dny a výsledky negativní. Ale příznaky nějaké mam
Na příznaky se vyprdni to může být PMS ... Prostě počkej jestli ms přijde nebo ne a pak si zajdi ....v krvi je HCG jako první , ale prostě ještě může být brzo
@janickapatluzek Já byla asi druhý den, kdy jsem měla mít ms a měla jsem už skoro 1000 jednotek. Příznaky jsem neměla žádné a hlavně jsem měla i ducha už na testu. Na krevní test jsem šla, protože jsem si nebyla jistá jestli to není ještě zbytkové HCG z potratu
@janickapatluzek Jinak jak píše
@agneska7 na příznaky se neohlížej, já jsem si kolikrát říkala, že jsem v tom a stejně nebyla.
@agneska7 když sem byla poprvé těhotná byla sem už 9tt a ukázal mi to až 4 test . Mimochodem testy sem si dělala 3dny po sobě .
@jjasmina dobře tak uvidím.
@agneska7 při prvním těhotenství jsem měla m/s bohužel normalne takže sem to zjistila až v 9 týdnu.
Mimochodem. Na uktrazvuku se to zobrazí kdyžtak kdy?
@janickapatluzek jako jak komu jsou tu holky co mají už v 5tt na utz i srdíčko a pak tu jsou holky co se jim to na utz ukáže až třeba v 7 TT ....
@agneska7 dobře děkuji
@agneska7 popřípadě kdyby se nepovedlo tentokrat jaký mate názor na gynex mate zkušenost?
@janickapatluzek Záleží, jak dlouho se snažíte.. Já se radila vždy s dr případně o nějakých preparátech na podporu
@jjasmina s přítelem se snažíme už cca půl roku. A stále nic
@janickapatluzek mám, mě nezabral
@agneska7 dobře
@janickapatluzek myslím si že nám zabral lubrikant conceive plus ,ale mohla to být taky náhoda kdo ví ,, po 3 letech už bylo na čase aby se povedlo 😆
@janickapatluzek a kdy byla ovulace víš? Přesně? Já ji měla třeba o 6 dní později, než obvykle mám, ale test byl krásný už 11dpo.
Příznaky jsem měla poslední 3 měsíce nejmíň a vyšlo to později (příznaky sice byly, ale úplně jiné). Na utz jsem byla týden po datu ms a viděl váček, se synem jsem byla o něco dřív a taky viděl, ale to je individuální
@mzacikova mam v telefonu kalendář přímo na m/s mývam to 3-4 dny teď v září sem to měla 6dni takže se mi vše posunulo. Snažili jsme se hlavně přes plodné dny ale teď když to spočítam je to od plodných dnů 12dnu a od poslední chvíle kdy jsme se o to snažili to je 7 dni. Vůbec nevím kdy se to pozná z krve a jak sem už psala byla sem v 9 tt a testy mi nic neukazovali až posledni mi ukázal // a to jsem si dělala 3dny po sobě
@janickapatluzek za mě doporučuji 🙂 po dvou měsících vynechané ms se lo týdnu braní dostavila a pak za měsíc mi přišla ovulace,kterou jsem pěkně cítila... Nikdy jsem ovulku necítila ani nehlidala... A ovulaci jsem hlídala ovu testama a teď čekám,jestli se zadařilo mimi, mám příznaky,ale bojím se testovat....
@pajaa51 Ja mam pravé takové křeče v podbrisku nebo jak to nazvat. Nemůžu najít to slovo jak to popsat. Motá se mi často hlava, a nevím zda to není nechutné ale mam takový čirý výtok přes den. Ne cely den ale třeba 2-3x za den.
@janickapatluzek Mne na 10 deň po ovulácii ukázal už aj test slabú čiarku,tak predpokladám,že z krvi by to bolo vidieť na 8-9 deň . Ale každej žene sa v inom čase môže drobec zahniezdiť,kľudne sa niekomu ešte len na 10 deň zahniezdi a test ukáže až pár dní na to 🙂
@nina004 tak uvidím co se ukáže nebo neukáže.. za 3 dny se má dostavit m/s
@janickapatluzek tak podle aplikace se to brát nedá, jediné, co prokáže ovulaci na 100% je utz. Aplikace to jede jen průměrně
@mzacikova ovulacnim testem to zjistím také ne?
@janickapatluzek ano, ale není to 100%ní. To je jen na utz. Někdy test neukáže nic a ovulace byla a někdy naopak
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já jsem byla na krvi kolem očekávané ms