Krevní testy. Kdy se z nich dá zjistit těhotenství?

janickapatluzek
13. říj 2020

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Kdy se dá zjistit těhotenství z krve? Mám nějaké příznaky ale testy z krve negativní..

jjasmina
13. říj 2020

Já jsem byla na krvi kolem očekávané ms

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@jjasmina mě by spíše zajímalo v jakem týdnu nebo tak nejak se to dá zjistit z krve.

mzacikova
13. říj 2020

No vždyť to @jjasmina psala. Kolem očekávané ms. Což je při běžné ovulaci 4.tt

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@mzacikova děkuji. Já jenže byla na krvi teď m/s mam mít za 3-4dny a výsledky negativní. Ale příznaky nějaké mam

agneska7
13. říj 2020

Na příznaky se vyprdni to může být PMS ... Prostě počkej jestli ms přijde nebo ne a pak si zajdi ....v krvi je HCG jako první , ale prostě ještě může být brzo

jjasmina
13. říj 2020

@janickapatluzek Já byla asi druhý den, kdy jsem měla mít ms a měla jsem už skoro 1000 jednotek. Příznaky jsem neměla žádné a hlavně jsem měla i ducha už na testu. Na krevní test jsem šla, protože jsem si nebyla jistá jestli to není ještě zbytkové HCG z potratu

jjasmina
13. říj 2020

@janickapatluzek Jinak jak píše
@agneska7 na příznaky se neohlížej, já jsem si kolikrát říkala, že jsem v tom a stejně nebyla.

agneska7
13. říj 2020

@jjasmina přesně tak a když mi nic nebylo tak šup a byla jsem v tom 😆

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@agneska7 když sem byla poprvé těhotná byla sem už 9tt a ukázal mi to až 4 test . Mimochodem testy sem si dělala 3dny po sobě .

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@jjasmina dobře tak uvidím.

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@agneska7 při prvním těhotenství jsem měla m/s bohužel normalne takže sem to zjistila až v 9 týdnu.
Mimochodem. Na uktrazvuku se to zobrazí kdyžtak kdy?

agneska7
13. říj 2020

@janickapatluzek jako jak komu jsou tu holky co mají už v 5tt na utz i srdíčko a pak tu jsou holky co se jim to na utz ukáže až třeba v 7 TT ....

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@agneska7 dobře děkuji

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@agneska7 popřípadě kdyby se nepovedlo tentokrat jaký mate názor na gynex mate zkušenost?

jjasmina
13. říj 2020

@agneska7 to je přesný, mě bylo špatně až skoro od 10tt a trvalo to do porodu 😀

jjasmina
13. říj 2020

@janickapatluzek Záleží, jak dlouho se snažíte.. Já se radila vždy s dr případně o nějakých preparátech na podporu

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@jjasmina s přítelem se snažíme už cca půl roku. A stále nic

agneska7
13. říj 2020

@janickapatluzek mám, mě nezabral

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@agneska7 dobře

agneska7
13. říj 2020

@janickapatluzek myslím si že nám zabral lubrikant conceive plus ,ale mohla to být taky náhoda kdo ví ,, po 3 letech už bylo na čase aby se povedlo 😆

mzacikova
13. říj 2020

@janickapatluzek a kdy byla ovulace víš? Přesně? Já ji měla třeba o 6 dní později, než obvykle mám, ale test byl krásný už 11dpo.
Příznaky jsem měla poslední 3 měsíce nejmíň a vyšlo to později (příznaky sice byly, ale úplně jiné). Na utz jsem byla týden po datu ms a viděl váček, se synem jsem byla o něco dřív a taky viděl, ale to je individuální

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@mzacikova mam v telefonu kalendář přímo na m/s mývam to 3-4 dny teď v září sem to měla 6dni takže se mi vše posunulo. Snažili jsme se hlavně přes plodné dny ale teď když to spočítam je to od plodných dnů 12dnu a od poslední chvíle kdy jsme se o to snažili to je 7 dni. Vůbec nevím kdy se to pozná z krve a jak sem už psala byla sem v 9 tt a testy mi nic neukazovali až posledni mi ukázal // a to jsem si dělala 3dny po sobě

pajaa51
13. říj 2020

@janickapatluzek za mě doporučuji 🙂 po dvou měsících vynechané ms se lo týdnu braní dostavila a pak za měsíc mi přišla ovulace,kterou jsem pěkně cítila... Nikdy jsem ovulku necítila ani nehlidala... A ovulaci jsem hlídala ovu testama a teď čekám,jestli se zadařilo mimi, mám příznaky,ale bojím se testovat....

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@pajaa51 Ja mam pravé takové křeče v podbrisku nebo jak to nazvat. Nemůžu najít to slovo jak to popsat. Motá se mi často hlava, a nevím zda to není nechutné ale mam takový čirý výtok přes den. Ne cely den ale třeba 2-3x za den.

nina004
13. říj 2020

@janickapatluzek Mne na 10 deň po ovulácii ukázal už aj test slabú čiarku,tak predpokladám,že z krvi by to bolo vidieť na 8-9 deň . Ale každej žene sa v inom čase môže drobec zahniezdiť,kľudne sa niekomu ešte len na 10 deň zahniezdi a test ukáže až pár dní na to 🙂

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@nina004 tak uvidím co se ukáže nebo neukáže.. za 3 dny se má dostavit m/s

mzacikova
13. říj 2020

@janickapatluzek tak podle aplikace se to brát nedá, jediné, co prokáže ovulaci na 100% je utz. Aplikace to jede jen průměrně

janickapatluzek
autor
13. říj 2020

@mzacikova ovulacnim testem to zjistím také ne?

mzacikova
14. říj 2020

@janickapatluzek ano, ale není to 100%ní. To je jen na utz. Někdy test neukáže nic a ovulace byla a někdy naopak

pajaa51
14. říj 2020

@mzacikova me ovu test ukázal ovulaci dva dny pozitivní ovu test