Ahoj,
na radu mé doktorky jsem začala měřit bazální teplotu. Jsem v tom tedy úplný nováček (a to se snažíme už přes rok) a jsem z toho docela divoká 🙂. Je normální, když mám jeden den 36,51 a druhý den 36,83? Potom to pár dní bylo kolem 36,6 (ale každý den byla teplota jiná, i když šlo jen o setinu) a dnes 36,69. Docela blbě se mi sháněl teploměr, který měří na dvě desetinná místa, a teď mi přijde, že je skoro lepší měřit jen na jedno. Ten graf by vypadal mnohem lépe.
Prosím o vaše zkušenosti.
@sudylichozrout Jasně, takže budu měřit dál a uvidím.
@denissima ahojky, já dle teploty ovulaci nepoznala, ovu testy mi nevycházely až pak mi tady jedna slečna poradila, ať zkusím digitální ovulační test od clerblue, no a fakt, že jo. Po prvním použití mimco na světě, kdybych to zkusila hned, možná bych nemusela čekat 10 měsíců. Držím palce
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@denissima Hodne zalezi na tom, jakou mas poovulacni teplotu. To je treba nejprve vysledovat. Pak bude jasne, zda jde jen o drobne vykyvy v ramci folikularni faze s tim, ze po ovulaci teplota vzroste treba na +- 37,1, nebo zda jde o anovulacni cyklus, kdy teplota lita jak strelena. Sledovat BT je hodne dobre, ale ze zacatku mas vse az ex post, vse je opozdene.