KET a obava udělat těhotenský test Cleblue Digital. Nemůže být test falešně pozitivní?

pajulabur
3. říj 2019

Ahojky, myslite si peosim nebo ma nekdo vlastni skusenost ze mu ukazal tt cleblue digital pozitivitu uz 7 den po et? A jestli jo bylo van to pak i potvrzeno?
Jsem deska 7 den po et a vkladaly mi 5-ti denni blastokcidu, takže od opu jsem dnes 12 den, pokud dobre pocitam.... Pred opu jsem si pichala 2x injekci ovittrel..... Nrvim kolik ma jedna injekce jednotek, tak se i bojim, aby treba test nebyl falesne pozitivní komentář, kdo mi dokaze poradita povbudit, budu rada za kazdou reakci

sudylichozrout
3. říj 2019

@pajulabur Předpokládám, že ti lékaři řekli, kdy nejdříve má smyslu dělat test. Tak je poslechni 🙂

pajulabur
autor
3. říj 2019

@sudylichozrout ano tekly mi 7 az 10 den

sudylichozrout
3. říj 2019

@pajulabur Tak udělej obyčejný papírkový test. Digitál CB má citlivost 25 jednotek, obyčejný má citlivost 10 jednotek. Navíc v tom digitálu jsou uvnitř úplně stejné papírky napuštěné stejnými činidly jako třeba obyč Dr. Max, Mamatest a pod.

pajulabur
autor
3. říj 2019

@sudylichozrout jj to ja vim ze to je na stejném principu ten zest, ale prave ze ho mam doma jeste od mynuleho pokusu, ktery nam nevysel..... A jeste jeden dotaz ohledně bt stale se mi drzi nad 37 a to od 1 dne et myslis ze to hraje taky nejakou roly

misicka1988
3. říj 2019

@pajulabur Taky mi vkládání 5ti denní, a papírový test jsem si dělala poprvé 9 dní po vkladu. Objevil se mi sotva znatelný dušík, ale až po limitu. Další den už byl v limitu, a pak už čárka sídlila. Doporučuji tedy ještě počkat, ať nemáš zbytečně nervy.

pajulabur
autor
3. říj 2019

@misicka1988 dobrý dekuji za podporu ja tedy pockam a uvidim ale nerviky hrají

misicka1988
3. říj 2019

@pajulabur To chápu. Podařilo se mi otěhotnět na 3 pokus, a úplně pamatuji jak jsem doma chodila jak lev v kleci, neschopná myslet na nic jiného 😊 Ale vyšlo to. A to samé přeji i tobě 🍀

agneska7
3. říj 2019

Já bych počkala už jen kvůli těm injekcim aby neudělaly ,,falešné,, pozitivní výsledek

pajulabur
autor
3. říj 2019

@misicka1988 dekuji moc za podporu, pokusim se to vydržet coo nejdéle asoon do te nedele, to budu uz 10 den od ET tutiz 15 dni od opu, a nevis co muze znamenat ta bazalni teplota ze se mi furt drzi nad 37

pajulabur
autor
3. říj 2019

@agneska7 no právě kvuli tomu sr prave i bojim... 😢 Uz cekam hodne dlouho tak jsem napnuta jak struna jestli to bude tak jak ma byt

agneska7
3. říj 2019

@pajulabur chápu my jsme se snažily skoro 3 roky . Zítra nebo pozitri bych udělala obyč papírkovy .

pajulabur
autor
3. říj 2019

@agneska7 my se s manzou snažíme 4 roky. A to od te doby co nam odešel syn.... 😢😢 Nakonec mi zjistily ze přirozené neotehotnim zs mam ucpane vejcovody tak mame po nasem 1 ivf, predtim několikrát neúspěšně iui

misicka1988
3. říj 2019

@pajulabur Já si bazálku vůbec neměřila, tak nevím..

pajulabur
autor
3. říj 2019

@misicka1988 aha tak nevadi, skusim pockat a uvidime nechame se překvapit

agneska7
3. říj 2019

@pajulabur to mi je líto. Určitě to brzo vyjde držím palečky

pajulabur
autor
4. říj 2019

Holky tak nedalo mi to, a zkusila jsem to a tt clearblue je - myslite ze ne ještě šance, bojim bojim jsrm 8 den 0o et

lilian2111
4. říj 2019

@pajulabur tenhle test je citlivost 25, podle mě i kdyby byl na papírku “duch” tak nemusí ukázat +. Zkus normalni papirkovy ;) držím palce

pajulabur
autor
4. říj 2019

@lilian2111 ahij dekuji za reakci, tak myslis ze je jeste nejaka nadeje? Snazime se uz 4roky tak je to muj velky sen aby to vyslo

lilian2111
4. říj 2019

@pajulabur zkus ten proužek, digital byl teď fakt zbytečný 🙂

misicka1988
4. říj 2019

@pajulabur Samozřejmě že naděje je.. Já bych 8 den na testu neměla vůbec nic. Fakt až ten 9 den byl naprosto nepatrný pididušík, spíš jen takový stínek, který byl vidět jen na přímém denním světle, a jak jsem již psala, po limitu.

pajulabur
autor
4. říj 2019

@misicka1988 dekuji za reakci holky.... Budu si muset počkat

lucynka721
Autor odpověď smazal
Zobraz
pajulabur
autor
4. říj 2019

@lilian2111 sehnala jsem zento, myslis ze bude spolehlivý?

phedr
4. říj 2019

@pajulabur ano, bude. Jinak BT kolem 37 je známka těhotenství. Tím clear Blue jsem testovala až po potvrzení těhotenství z krve.

pajulabur
autor
4. říj 2019

@phedr taze kdyz se mi drzi teplata nad 37 i to muze byt naznak za atku tehu? Ja mam strach uz nevim cemu mam verit na krev jdu az 9.10

pajulabur
autor
4. říj 2019

@phedr a jinak bt si merim odpoledne nebo behem dne to nevadi ne?

janisek7
4. říj 2019

@pajulabur bt by se měla měřit ráno, ještě než vylezeš z postele. 🙂

pajulabur
autor
4. říj 2019

@janisek7 to vim ale tak myskis ze to ma velky vliv als peiklad dnes jsem si ji merila rano a mela jsem 37,2 a jsem dnes 8 den po et myslis ze je to dobre znameni.... Beru i ultrous 4-0-4

janisek7
4. říj 2019

@pajulabur no může i nemusí. Každopádně bazální teplota se až do menstruace drží na 37. Když v den co má přijít ms neklesne a drží se na 37 nebo víš, je pravděpodobné, že těhotenství vyšlo. Pokud klesne, přijde menstruace. Takhle mi to vysvětloval doktor když jsme byly na iui 🙂

pajulabur
autor
4. říj 2019

@janisek7 chaou ake jak jsemm iz psala beru ultrogestan tak to ptrs nej nedostanu.... Tak uvidim skusim v nedeli jeste ten papirkovej a. Ppokud tam bude aspon duaik tak je to ma doobre ceste