Kdy je ovulace dle grafu?

vhanka
1. led 2021

Holky,může se taky zeptat prosím. Začala jsem měřit BT až po začátku MS. Mám ji dlouhou,teďka 16 dní. Doktorka my na to napsala Gymprodyl,že by se to mělo zkrátit. Po prvním se to zatím nezlepšilo. Co jsem četla tak se má brát až po ovulaci. Tak jsem si to právě začala měřit. Přišlo mi,že ovulace bude nějak 28,29,30. Měla jsem i ten výtok bílkový 29. A dneska mi apka píše,že teprv bude. Ale jsem 20 DC to mi přijde strašně pozdě. Další MS by měla být kolem 11.1. Myslíte,že ovulace může být tak pozdě?
Přikládám graf. Měřím ve stejnou dobu ráno. Jen mě v noci dost budí dcera,takže nějaký 3 hoďky v kuse spánek před měřením asi nehrozí.
Díky za radu
Díky za radu.

gbp
1. led 2021

@vhanka podle me nebyla a nebo to nenameris, kdyz prubezne vstavas. potrebujes aspon 3 vysoke teploty po 6ti nizsich.

vaseli16
1. led 2021

Ja mam treba kazdy cyklus jinak ovulaci jednou 18dc a jednou 23dc zalezi z ktereho vajecniku ovuluji... A pred ovulaci mi zacne teplota klesa cca ty 4dny a pak vylitne a musi byt 3dny vyssi aby ti ji graf ukazal ovulaci.... A k synovi vstavam okolo 5 a merim o pul 8-8 a uplne v pohode. Musis zmerit hned jak se vzbudis bez velké dalsi aktivity. Prikladam muj graf pro ukazku

vaseli16
1. led 2021

A abych odpovedela na cely dotaz tak dle me taky jeste ovulace nebyla

vhanka
autor
1. led 2021

Hmmm díky holky zatím za radu. Asi sem hodím graf za pár dnů. Jestli má pravdu apka,tak ovulace asi bude dneska či zítra.

michaelarousova
2. led 2021

@vhanka taky si myśim ze jeste nebyla...kazdopadne ja tento mesic taky merila poprve a taky s tim ze v noci k synovi 1-2 vvstavu a namerila jsem to hezky☺️ Ale zas ja ty 3 hodky asi spim v kuse

vhanka
autor
2. led 2021

@michaelarousova ona se budí nad ránem skoro pořád. Co chvíli jsem vzhůru už tak dva měsíce. Ale třeba to na to měření nemá vliv. Ani nevím,jak bych to poznala. Ale snažím se měřit pokaždé ve stejnou dobu aspoň

vhanka
autor
3. led 2021

@vaseli16 @gbp @michaelarousova myslíte,že teda byla ovulace ten 20 a 21 den? Díky za radu

pajasala
3. led 2021

@vhanka myslím že byla 21 dc

michaelarousova
3. led 2021

Rekla bych 21dc ale zkousila si i testy ovulacni?☺️Oni ti v tom dost pomuzou..

gbp
3. led 2021

@vhanka pokud bude dal vysoka, tak 21, ale potrebujes vic teplot na potvrzeni. nejmin by to mely byt ty 3. me treba ovulacni testy neukazaly nikdy nic 🙄 rano, v poledne, odpoledne, vecer...proste nic.🤷🏼‍♀️

vhanka
autor
3. led 2021

@michaelarousova neměla jsem a když jsem ho zkoušela dřív,nikdy nic extra ukázal. Proto i měřím ty teploty

michaelarousova
3. led 2021

@vhanka aha aha☺️ Oni ne kazdymu funguji☺️ Ale ta ovulace asi probehla☺️Nebo uvidis nasledujici dva dny☺️