Kdo měl ducha nebo nějaké opravdové příznaky?

tynka2904
22. lis 2019

Ahoj ahoj!! Hlasim se znovu s dotazem!
Minuly tyden v utery a ve stredu jsem mela ovu.. Mam od te doby hnedy a citlivy bradavky a takovej bilej vytok. Jako tvaroh🤷‍♀️
Napiste mi sem prosim zkusenosti 🙂
Dneska je to 10 dni, tak by me zajimalo kdo uz mel ducha nebo nejake priznaky!
Ducha zatim nemam..😩

karla2015
22. lis 2019

Ja bych pockala po vynechani MS, testovala sem 3. den po vynechani a byla tam slabsi carka....zbytecne se budete stresovat....jinak priznaky sem nemela zadny, aznu druheho tehotenstvi jsem to vedela jeste pred vynechanim MS (silene natekle prsa, obri bradavky, hrozne divne zive sny, vytok sem mela skoro celou dobu).

tynka2904
autor
22. lis 2019

@karla2015 sny mam taky!!!! Sileny..

kuttu
22. lis 2019

@tynka2904 v den MS jasné // čárky,priznaky absolutně žádné,nevolnosti zacaly kolem 8.tydne

denca033
22. lis 2019

@karla2015 já jsem měla dálnice na tehu testu dva dny po vynechání MS. Příznaky jako takové žádné ty přišly až tak kolem 8tt. Dnes mám termín 40tt ale nic se neděje 😉

anniej
22. lis 2019

Mně došlo až tak v 5tt že je něco “špatně” 😂 Pozitivní test a doktorka to potvrdila, jinak vše ostatní jsem dávala za vinu PMS 🤷🏻‍♀️ Pořádný příznaky jako nechutenství a živý sny až tak 7-8týden. Mojí tchýni se zdálo, že jsem porodila holčičku 🤣 v tu noc, kdy byl ten oplodňující sex 🤣 A je to holka 😂 Testuj až po vynechání MS. Dřív to nemá cenu a je to pak zbytečný vsugerovávání. Jisté těhotenství je až po pozitivním testu a po potvrzení doktorem...

drakenn
23. lis 2019

Ten tvůj "tvaroh" můžou být kvasinky.. zajdi na gyndu

moninon
23. lis 2019

Já dnes 11 dpo. První 2 testy jsou desítkový z první ranní moči. Třetí je 25 z druhé moči a čtvrtý je ovulační. Ten jsem zkusila že zajímavosti, protože jsem se několikrát dočetla, že taky někdy vychází pozitivní a fakt jo :D

tynka2904
autor
23. lis 2019

@moninon Tak moc gratuluju!!
Ja jsem dneska 11. DPO a chci testovat az po vynechani ms, ma prijit tak do tri dnu +- ... 😩

moninon
23. lis 2019

@tynka2904 děkuju. Uvidíme, jak to dopadne 🙂 nikdy jsem teda nepotratila a nechci to přivolávat, ale jistota není nikdy. Držím pěsti 🙂

jituli84
23. lis 2019

@moninon Máte vcelku štěstí, že ste si žádným potratem neprošla 🙂 Přeji at je vše v pořádku

moninon
23. lis 2019

@jituli84 no zase jsem si prošla jinýma věcma 🙂 každej máme něco, no.. děkuju 🙂

jituli84
23. lis 2019

@moninon to máte pravdu 🙂 snad nás v životě bude potkávat jen to dobré už 🙂

moninon
23. lis 2019

@jituli84 kéž by 🙂 nebo aspoň ne až tak závažný věci 🙂

jituli84
23. lis 2019

@moninon jj přesně tak

krupka3
25. lis 2019

Ja jsem hned od 1dpo mela nezvykle lehke MS bolesti v podbrisku, az do 6dpo, kdy jsem nekolikrat za den citila opravdu takove silne pichnuti v brise (nejspis uhnizdovani), a 8dpo uz byl slaboulinky dusik, 9dpo uz viditelny, ale porad mini dusik, a od cca 11 - 12dpo uz slabounka carecka. Prvnim priznakem tentokrat byla asi nespavost.

vaseli16
25. lis 2019

Bily hustý vytok po ovulaci je normální. Jinak ja mela prvniho dusika 9dpo a pak bleskove silil ☺️ jinak priznaky zadny az na prelomu 6/7tt

tynka2904
autor
26. lis 2019

@vaseli16 Ja jsem ted treti den po ocekavane menstruaci a porad nic🤷‍♀️ Zitra zkusim udelat test, ale v sobotu byl negativni.. Tak uvidim. Kdyz nic, tak se objednam k doktorovi.

jituli84
26. lis 2019

@tynka2904 A proč k doktorovi?

kuttu
26. lis 2019

@tynka2904 pokud nemas potize,pockej tak aspon tyden,treba bude testcuz pozitivni,diktor stejne nic neuvidi a vyvolavacku dava az tak po 14 dnech,pokud mas MS pravidelnou

tynka2904
autor
26. lis 2019

@kuttu No ja mam ted druhym mesicem duphaston. Minuly mesic mi to prislo s nim krasne treti den.. A ted nic🤷‍♀️ Bez duphastonu mam ms uplne nepravidelnou..

kuttu
26. lis 2019

@tynka2904 Tak tim spíš vydrž,i po pozitivnim testu se chodi na gyndu tak za 14 dni,to uz je neco malo videt,ted,i kdyby jsi treba byla tehotna,proste neuvidi nic...

moninon
26. lis 2019

@tynka2904 jakej test jste si dělala? Možná je ještě nízká hladina hormonu. Případně můžete jít na krev na HCG, to je téměř jistota 🙂

tynka2904
autor
26. lis 2019

@moninon mamatest jsem zkousela.. Zitra zkusim dalsi. Ale myslim, ze to zas nevyjde.. 😩

moninon
26. lis 2019

@tynka2904 jak dlouho se pokoušíte o miminko?

tynka2904
autor
27. lis 2019

@moninon Snazime se pres pul roku. Ted jsem si delala dalsi test, je negativni a menstruace nikde🤷‍♀️
Uz nevim.. Hlavne nevim jestli mam furt doufam v tehu 😔

tynka2904
autor
27. lis 2019

@moninon V patek jsem dobrala duphaston a Ms mela byt v nedeli vecer nebo v pondeli. A nic😩
Minuly cyklus prisla krasne, presne jak doktor rekl..

moninon
27. lis 2019

@tynka2904 některým ženským ukáže test až hodně pozdě. Ale taky to může být opožděný lékama, nebo stresem, no.. každopádně držím pěsti 🙂

tynka2904
autor
27. lis 2019

@moninon No ja nevim.. Ale hlavne se furt citim tak divne. Pres den me trosku boli bricho, prsa mi prijde ze mam takovy tezky, furt jsem ospala (ale to jsem byla i pred tim..), neprijemna, sezeru na co prijdu..

tynka2904
autor
27. lis 2019

@moninon Tak nic. Dneska jsem to dostala a pekne me boli bricho😖 Tak jsem rada, ze kdyz uz to nevyslo, tak to alespon prislo a muzeme se zase snazit! Nejakej doporuceni na pristi cyklus? Aby uz to konecne vyslo? 😀

jituli84
27. lis 2019

@tynka2904 No já brala jen listovku a v plodných dnech sme spolu spaly obden cca, ono to může bejt dost i o psychice.