Ahoj ahoj!! Hlasim se znovu s dotazem!
Minuly tyden v utery a ve stredu jsem mela ovu.. Mam od te doby hnedy a citlivy bradavky a takovej bilej vytok. Jako tvaroh🤷♀️
Napiste mi sem prosim zkusenosti 🙂
Dneska je to 10 dni, tak by me zajimalo kdo uz mel ducha nebo nejake priznaky!
Ducha zatim nemam..😩
Mně došlo až tak v 5tt že je něco “špatně” 😂 Pozitivní test a doktorka to potvrdila, jinak vše ostatní jsem dávala za vinu PMS 🤷🏻♀️ Pořádný příznaky jako nechutenství a živý sny až tak 7-8týden. Mojí tchýni se zdálo, že jsem porodila holčičku 🤣 v tu noc, kdy byl ten oplodňující sex 🤣 A je to holka 😂 Testuj až po vynechání MS. Dřív to nemá cenu a je to pak zbytečný vsugerovávání. Jisté těhotenství je až po pozitivním testu a po potvrzení doktorem...
Ten tvůj "tvaroh" můžou být kvasinky.. zajdi na gyndu
Ja jsem hned od 1dpo mela nezvykle lehke MS bolesti v podbrisku, az do 6dpo, kdy jsem nekolikrat za den citila opravdu takove silne pichnuti v brise (nejspis uhnizdovani), a 8dpo uz byl slaboulinky dusik, 9dpo uz viditelny, ale porad mini dusik, a od cca 11 - 12dpo uz slabounka carecka. Prvnim priznakem tentokrat byla asi nespavost.
Bily hustý vytok po ovulaci je normální. Jinak ja mela prvniho dusika 9dpo a pak bleskove silil ☺️ jinak priznaky zadny az na prelomu 6/7tt
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja bych pockala po vynechani MS, testovala sem 3. den po vynechani a byla tam slabsi carka....zbytecne se budete stresovat....jinak priznaky sem nemela zadny, aznu druheho tehotenstvi jsem to vedela jeste pred vynechanim MS (silene natekle prsa, obri bradavky, hrozne divne zive sny, vytok sem mela skoro celou dobu).