Jsem po IUI a testy jsou jasně negativní, mám ještě počkat?

melisa18
6. říj 2018

25.8 jsem byla na druhé iui dnes rano jsem dělala tt a jasně negativní nevim jestli mam ještě počkat nebo už vysadit utrogestan a čeká ms nechci si zase zbytečně oddalovat ms abych mohla jit co nejdriv na další pokus co myslíte?

misicka1988
6. říj 2018

@melisa18 Já bych ještě chvíli počkala, minimálně do doby než má přijít ms. Ještě bych tomu dala šanci. Mmch mě utrogestan nikdy ms neoddálil.

melisa18
autor
6. říj 2018

@misicka1988 právě ze ms už jsem měla mít před 2-3 dneme zatim nic tak nevím test prázdný žádný příznaky jen prsa na dotek ze stran tak počkám ještě asi teda jinak děkuju

cigaas
9. říj 2018

ahojky devcata prosim potrebuji poradit ,s pritelem se snazime o miminko jelikoz uz 2x to skoncilo hodne spatne prvni dcera mi zemrela v 37t a druha dcera hned po 3letech 34t ...😔😔bohuzel ..A ted se tedy snazime o mimi a posledni ms jsem mela 7.9.konec byl cca 12-13.9 takze ovulace probihala kolem 20 -26 aspon mi to tak vypocital kalendar😊a ted 5.10 jsem mela dostat ms ale nedorazila mam 4 den zpozdeni nake naznaky nemam krom ospalosti a trochu pichani na vajecnikach ale dnes jsem zacala trochu krvacet myslite ze mam jeste sanci na to ze budu tehu ? take dnes casteji chodim na wc nevim co si myslet jelikoz jsem nikdy zpozdenou ms nemela a cetla sem ze je mozne jeste v zacatcich krvacet ale nevim nevim co myslite ? dekuji za rady

melisa18
autor
9. říj 2018

@cigaas skus testnout

cigaas
11. říj 2018

@melisa18 Dekuji za odpoved.Ale bohuzel ms dorazila asi bylo zpozdeni kvuli hormonum nebo stresu nevim ..no nevadi 31.rijna jdeme s pritelem na genet ohledne inseminace tak uvidime 😊