Je nějaká šance?

21. kvě 2024

S přítelem se snažíme o miminko.. včera jsem si dělala test a nic.. hodila jsem ho do kabelky a po několika hodinách jsem ho chtěla vyhodit.. a tam dvě krásné čárky.. dneska jsem si udělala teda digitální test a tam minus.. myslíte že je nějaká šance nebo fakt nic? Jinak teda 6.5. jsem si nechala vytáhnout tělísko a sex máme od tý doby denně, říkala jsem si, že by to bylo hodně divný kdyby to tam bylo takhle rychle. Ale první dcera byla opravdu na doslova první pokus.. i když zase s tou frekvencí?😄
Byl to tak hezký pocit😢

pavicka
21. kvě 2024

Po takto dlouhe dobe je TT neplatny

mysh_me
21. kvě 2024

6.5. sis nechala vytahnout telisko. Mas vubec predstavu, jak funguje cyklus? Ze pro oplodneni musi probehnout nejaka ovulace a kdy to tak asi byva? A jak dlouho po oplodneni trva, nez se zarodek uhnizdi v deloze a do tveho tela se zacnou vyplavovat hormony, ktere potom muzes detekovat testem? Tak hlavne ze mas sex kazdy den, gratuluju 😀

autor
21. kvě 2024

@mysh_me ty jsi miloučká🥰 krásný den i tobě❤️

autor
21. kvě 2024

@mysh_me mimochodem vím, jaksi už to mám jednou za sebou☺️

gruyerre
21. kvě 2024

Pokud bys byla na vytažení tělíska v době ovulace či těsně před, je možné, že už jsi těhotná i že už by to test ukázal. Zkus třeba pozítří další a výsledek zkontrolovat včas, ne až po několika hodinách 🙂

pavca1982
21. kvě 2024

Pravděpodobnost bude 0

wladimira
21. kvě 2024

Nechce se mi věřit ze na papirkovem testu byly dvě krásne čárky a na digi minus 😅 co to bylo za test nemáš náhodou foto ? Jinak se taky přikláním k tomu ze byl falešný

lencaa11
21. kvě 2024

To nejde když jste si dala tělísko 6.5 ven tak než se tělo z toho oklepe já si ho nechala vytáhnout v lednu a konec února / začátek března jsem byla těhotná a to jsem měla nehormonalni a test po takové době je neplatný škoda digitálního

marimanta
21. kvě 2024

Od 6. 5. je to asi brzy, ale dlouho to trvat nemusí, já otěhotněla po vyndání Mireny (tu jsem měla dvě po sobě, dohromady 9 let) za 3 týdny.

klpoiu
21. kvě 2024

Dulezite je rict,jake telisko si mela. Hormonální ci nikoli?? U hormonalniho bych to videla na bohužel nic. A u nehormonalniho by tu sance byla,kdyby si mela ovulaci kolem vytazeni teliska. Takze poslední ms?