Dobrý den , dnes jsme s manželem skoušely tu střikačkovou metodu je nějaká šance že mužů otěhotnět a je normální že mě potom asi za 2 hodinky bolelo břicho jen tak mě to zajímá jestli je také účinnost dištak děkuji za rady ....
To je blbost 😂 to je fakt blbost 😂 normálně si zasexujte 😉
Revize
@lara45 no já nevím tak jsou to pořád spermie , takže ano ale něco se mi plete že spermie na vzduchu umírají . Když už tak skus prstovou metodu to je že se partner normálně udělá do tebe a ty se prstem pokusis ty spermie ,,otřít,, o čípek . Ale vše to jsou stejně blbosti a něj je sex a třeba dát nohy nahoru ať to hned nevytece
Dištak registrace květen 2019 😂
@leilinka1234 tak když se někdo zaregistroval dnes ještě neznamená že si někdo jen hraje
@leilinka1234 to se jako nemůžu zeptat
@lara45 ty blaho, co blbnes? Chudak chlap... 😀
Důležitější je znát, kdy probíhá ovulace, než jakým stylem se to tam stříkne. Páč v neplodný dny to může být horem dolem a je ti to k prdu. Nikdy jsem neslyšela, že by to někdo takhle dělal :D
Dištak se na to vyprdni, velmi neefektivní metoda 😂
V Perfect days to fungovalo. Chýlková taky otěhotněla 😉
Jezis marja strikacka a prstova metoda jsou jen kraviny, proste to nech na prirode a jinak resit s doktorem, kdyz to dlouho nepujde. To je teda zazitek, jak si udelat dite... mate na to proste vlitnout
Domácí iui? 😂😂😂
@makronka222 a je normální že mě po oplození strikačkou bolí furt břicho
@lara45 bolest bricha nemusi jeste nic znamenat, roli hraje psychika, clovek si vsima vseho, sama to znam. Samozrejme jsi otehotnet mohla, jista sance tu je, ale myslim, ze daleko vetsi sance je jit na to pohlavnim stykem, ejajulaci do pochvy a orgasmem zeny v dobe ovulace nebo treba den dva pred dni.
Známá, která je lesba, takto otěhotněla. Jestli po tom bolí břicho, nevím. Mně hned po početí břicho nebolelo.
Z téhle debaty fakt nemůžu 😅 Já fakt jen doufám, že jsi extra třída troll, protože jestli tohle myslíš vážně a k tomu ještě píšeš tak příšerně (hrubky, slovosled, smysl vět...), tak potěš koště tedy! 😀
Je to troll, proč by manželé se oplodňovali stříkačkou? Nenapadá mne rozumný důvod.
@lara45 po oplození?
Ja nepochopim jednu vec...... Tvuj muz je nejaky nakazlivy se svym nadobim, nebo mas psychickou hruzu z toho, nebo te vzrusuji zdravotni pomucky? Ja jsem asi uplne bl. a ale ja to nechapu, co je na tom za problem, kdyz realne problem evidentne nikde neni?
@biedronka10 problem evidentne někde je 😂😂
@kkacca to jo, ale to asi nebude zrovna dole, spis nahore 😀
Sorry, ale ty by ses rozmnožovat neměla 🙄
Holky nesmějte se jim, třeba se snaží o neposkrvněné početí :D :D :D :D a za pár let tu bude nový Spasitel :D
A věděl manžel o tom, že to zkoušíte? ;)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkuste normální sex, u mne to fungovalo