Jakou používáte aplikaci k výpočtu ovulace ?
@chipsicek super děkuji mrknu se 😊
keď sme sa s manželom rozhodli skúsiť druhé dieťatko, tak som sa tiež rozhodla ísť na to "vedecky" Vyrátala som si ovuláciu - niekde online, už neviem kde, robila som si ovulačné testy ani jeden mi nikdy nevyšiel pozitívne, tiež som si našla dátum podľa jonášovej metódy. Ale nič z toho u mňa nefungovalo.
Skús si nájsť niečo o životodárnem hlenu - to som sledovala a vyšlo to hneď prvý mesiac a to mám 37 rokov, takže žiadna superplodná mladucha 😝. A tiež som si spätne uvedomila, že ma dosť často každý mesiac hrozne bolí brucho, tak deň dva, nikdy som tomu nejak nevenovala pozornosť. A následne som zistila, že to bolo vždy v čase ovulácie. A tie vyššie uvedené metódy mi to teda vôbec netrafili.
Fertility Friend - ale je jen anglicky.
Ladytimer, cim vice predchozich cyklu zadas, tim presnejsi vypocet. Predpoved se mi shodovala s ovu testy.
Pred otehotnenim jsem pouzivala Muj kalendar
používala jsem OvuView, pak vyměnila telefon z Androidu na Windows a doteď lituji, protože byla super a náhradu jsem nenašla
Pouzivam ovuview a jsem spokojena, prvni tehotenstvi se nam diky tomu povedlo hned druhy mesic, ale merila jsem tedy BT uz dva roky pred tim, pouzivala jsem vypocet plodnych a neplodnych dni jako "antikoncepci".
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja použivala Muj kalendař, ovulace je tam dobře vyznačena jako šance otěhotněni mala, středni a velka šance. Za me super apka