Dobrý den s přítelem se snažíme o miminko minulý rok jsem otěhotněla v únoru ale bohužel mimoděložne od května se snažíme ale zatím nic.. chci se vás zeptat pomohly vám nějaký vitamíny? Děkuji
@martinececka Femibion a Kontryhel
@martinececka Kyselina listová
Žádné
Nevím, jestli pomáhá k otěhotnění, ale Gynex od Energy a k tomu zevně mast Cytovital 😊
Zadne, ani v jednom pripade
@martinececka bohužel žádné. Spíš jen vyhozené peníze.
Nevím jestli to zabralo nebo náhoda ale Gynex a přítel bral Kotvičník 😊
@martinececka infolic, 2x
Manžel macca, tribulus, a Vitamin e
. Já pila kontryhel dlouhodobě. A hlavně den ovulace. A obě miminka přesně na den víme kdy byli počate.
@martinececka nosifol u prvního, ale tam to byla i kombinace změny v psychice.
Gynex
@martinececka já používala femibion 1 a k tomu jsem brala mix vitamínů např. Vitamín C nebo B železo atd. A pak v kapičkách gynex.
A taky je hodně dobrý magnesium
@martinececka me taky inofolic 2x, vzdy za 3 mesice. poprve po 3,5 letech snazeni a podruhe no po tech 3 mesicich 😂👍
@martinececka za mě žádné vytaminy. Snažili jsme se skoro rok s vytaminy. Když se povedlo tak v necelém 3 měsíci přestalo tlouc srdíčko a musela jsem na revizi. Sebralo mě to tak že sem to úplně vše vzdala. Přestala sem se zaměřovat na to jak strašně moc chceme miminko a když jsem přestala myslet,počítat a brát vytaminy otěhotněla sem hned.jen se o mě trenky otřely. 😂
@martinececka žiadne po prvom potrate sme netlačili na to nechali to na osud a teraz som 30tt čo má byť to bude 🙂veľa šťastia 🍀
@martinececka já si myslím, ze vitaminy pro ty, kteří neotehotní luskem prstu jsou důležité. Nevěřím, ze bychom do sebe dostali všechny minerály a vitaminy klasickou stravou. Já třeba jidlo dost odjakživa flakala, jsem schopna jist jen 2x denně. Od te doby co jsem začala brát Femibion, přestaly noční křeče v nohou, vlasy, nehty super. Brala jsem pak cele těhotenství a ještě rok po porodu, aby vlasy napadaly. A taky už jsem byla starší matka a to se jakýkoliv zlepšovák k otěhotnění hodi😂
@martinececka žádné.
@martinececka Doporučuji inofolic či fertipronu.
@martinececka u mě to bylo složitější. Měla jsem PCOS úplně bez ms. Jedla jsem vitaminy všeho druhu, co kdo doporucil. Po 2 letech snažení jsem je zahodila, zasla na čínskou medicínu, která me dala do psychické pohody, zacala jsem běhat, uzivat si života a práce. Z niceho nic se mi sama spustila ms. Hned na to jsme sli na IUI, ale spis jenom pro to, že už jsme meli kliniku rozjetou a vsechno domluvené. Teď jsem 20.tt a oba si myslíme s manželem, že by se to podařilo i bez IUI.
@martinececka pokud jsi otevřená alternativním variantám, doporučuji hormonální jogu (je vhodná i pro ty, co jogu nikdy nedělali). Můžu ti i doporučit konkrétní lektorku, ale cvičí v Praze. Bývá to dvoudenní seminář
@martinececka moc doporučuji zelené potraviny od GW a to ne proto, že vám je chci prodat,ale proto, že spoustě lidí už pomohly k vytouženému miminku,jedna paní dokonce byla společně se svým mužem označena za zcela neplodnou lékaři a po zelenáčích otěhotněla spontánně, navíc mají i hodně kyseliny listové a jsou dobré i pro prevenci případných vývojových vad🙂
holky co dodá energii?cítím se jako vyždímaný hadr. A to možná bude důvod, proč se nedaří, že tam dole to nesrší, vajíčko nemá energii.
@mihik dobrý den děkuji můžete mi napsat do zprávy prosím
U obou tehotenstvich mi pomohl kontryhel a drmek. Vzdy jsem otehotnela hned prvni cyklus co jsem drmek brala.
Snažíme se už 8 měsíců, celou dobu beru kyselinu listovou, zkoušela jsem kontryhel... Teď zkoušíme Macu, bereme ji oba
@fazolkazuzka dneska jsem si koupila kontryhelovy čaj nevíte jak ho mám brát? V lékárně mi paní řekla že můžu každej den 1 sáček.. Tak už jsem si dneska udělala 1 sáček.. A k tomu jsem si koupila pregnafolin 800
@martinececka já kontryhel pila vždy od prvního dne menstruace a těsně před ovulací jsem přestala, někde jsem četla, že může blokovat ovulaci
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martinececka Verra komplex můžu doporučit 🙂👍