Ahoj , chci se zeptat jak vypočitat ovulaci , popřipadě nějake rychle metody na těhu ? 🙂 děkuji moc
@leymea děkuji moc 🙂 ja měla posledni ms v prosinci koncem ledna sem volala na gyndu tam mi byl udělan Uz ale nešlo nic vidět dostala sem injekci ktera by měla do 14 dnu sputit MS 🙂 ale už sem 8 den a po ms zatim ani pamatka 🙂 a tak sem uvažovala jak zjistit zpětnou ovulaci :D krásny večer 🙂
@anonym52369 ach so. No, to uz je sakra doba 🙂 ale s tutim Ti neporadim 🙂
🙂 nooo to je 🙂 ale všechno jendou přijde 🙂 ja ti moc děkuji aspoň za takovou raadu 🙂
@anonym52369 a co test? Zkouselas?
@leymea anoo :-* slaba čarka tam byla , na druhym testu nebyla vidět ,tak sem dal nezkoušela a čekala na tu gyndu 🙂
@anonym52369 ted si ho udelej 🙂
@anonym52369 já používám orientačně i tuto kalkulačku: http://www.superko.cz/kalkulacky/kalkulacka-plo... mě se třeba MS po injekci dostavila až 11 den, měla by dojít myslím do 14 dnů max
@dzejnany zdravím tě , děkuji za odpověď zkusím vypočitat 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anonym52369 ovulace je cca v pulce cyklu. Bohuzel ji nevypoctes. Ale muzete se snazit od 10DC-20DC. Zalezi jak mas dlouhe cykly. Pokud mas hodne dlouhy, tak ovulace muze byt dyl. Bud si muzes merit bazalni teplotu. S tim zkusenosti nemam. Ale naopak mam zkusenosti s ovulacnima testama. 😉 ale nejlip Ti ovulaci rekne doktor, kdyz budes chodit na folikulometrii. Kazdopadne, pokud jste se ted zacali snazit, tak bych ovulaci momentalne neresila 😉 pokud na to opravdu chvatas tak zkus ovulacni testy 🙂 predpokladam, ze ovulacni bolesti nemas. Pak Ti muze jeste napovedet plodny hlen. Ja kdyz zacala pit kontryhelovy caj tak jsem zacala pocitovat ovulaci. Dokonce nekdy byla hodne bolestiva, takze jsem ji poznala i bez testu. Kazdopadne cim rychlejs budes chtit otehotnet, tim dyl to bude trvat. Hlavni je bejt v klidu a uzivat si sex. 🙂 preji aby se co nejdriv zadarilo 🙂