Ahoj holky.
Paní doktorka mi řekla, že je dobré měření bazální teploty a řekla mi ať si koupím brožurku. Neporadila mi, jen řekla kde se měří a že ji to mám na konci cyklu zaslat 🤷🏼♀️.
Jsem z toho v lese 😀, prosím vás, jak z grafu vyčtu, kdy jsem měla ovulaci? To jediné moc nechápu. Vím jen, že je tam nějaké to pravidlo.
Brožurku si kupovat moc nechci..
přikládám graf mého nedokončeného cyklu - obvykle mám 29 dní, dnes jsem 21. Teplotu měřím od 9 na doporučení. A tak se z toho asi nic nevyčte 😀.
@verunqka Podle grafu ovulace neproběhla, ale záleží, jestli jsi měřila správně - každé ráno hned po probuzení, bez vstávání, vždy ve stejnou dobu, v pochvě. Začít měřit až 9. den mi přijde pozdě, začni hned po menstruaci. Aby byla potvrzená ovulace, musí být 3 teploty po sobě jdoucí vyšší než 6 teplot předcházejících. Brožurku si kupovat nemusíš, na internetu najdeš všechny potřebný informace. Aplikace Fertility Friend ti pomůže ovulaci vyhodnotit.
@katule1990 měřím hned po probuzení v ústech.
@katule1990 meřila jsem 9 den protože mi to doporučila dr.
Jako upřímně dávat 249 Kč za appku měsíčně se mi úplně nelíbí 😀
S vím, že je blbost to měřit od 9 dne, zmiňovala jsem to také v úvodním příspěvku. 🙂
@katule1990
Já doporučuji pročíst tyto články, je tam všechno pěkné vysvětlené https://www.rodina.cz/scripts/k.asp?serial=27
Že ovulace proběhla 20DC.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verunqka zkus si stáhnout aplikaci Fertility friend nebo OvuWiew, tam se ti záda ovu sama (když se dodržují pravidla měření a zadaváš polohu čípku, hlen apod)