Začala jsem v červenci své první IUI. Pojďme se vzájemně podpořit, komu se ještě nepodařilo a snaží se za pomoci doktorů.
Mě čeká během tohoto měsíce KET, tak snad se na nás konečně usměje štěstí
@ludmilka90 ja dnes byla na OPU a KET az za mesic po genetice
Ja bych měla jít na IUI 17.8
@ludmilka90 mohu vědět průběh a na kolik vás to vyšlo?
@kloky1 1 IVF celkem 4 Oocyty, oplodnit se podařilo pouze jedno, pak hned ET, ale neúspěšné a vyšlo to na 12 475 KČ, 2 IVF celkem 8 Oocytů, oplodnit se podařilo 6 a do pátého dne zůstaly pouze 3 a ty šly na genetiku a platili jsme 33 218 KČ
@spygy 🍀
@spygy to je krásný, gratuluji ❤️🍀
@spygy ahojky možná mě to taky ceka
@spygy to bylo rychlé kde byl.problem s přirozeným?
@hanulebrabec to nevím
Tak po 2 dnech špinění začíná červená, takže se už smiřuji s nejhorším 😥 psala jsem do Pronatalu, mám ještě zkusit test a když bude negativní mám vysadit Progesteron a hurá do dalšího cyklu.
@spygy taky mi včera dorazila takže spolu 😉
@spygy věřím, že to bude v pořádku 🙂
@spygy a není to jen třeba nějaká cysta která u toho zlobí??
@hanulebrabec nevím, těžko říct, nejsem v ČR, tak nemohu nikam zajít. Budu řešit, až se vrátím z dovolené
@spygy ty upřímně stát se to mě tak bychntomasi řešila co nejdřív...
@hanulebrabec Tunis je mimo EU, tady nic nemůžu, musím vydržet ..
@spygy tak jet domu cokdyz ti je mimodelozni ??? Nechci tě strasit ale tohle nechápu.
@hanulebrabec jako z Tunisu? Zbalit se odjet jen tak? Kde asi seženu letenku? To je teda rada. Tak to myslím, že vydržím do rána. A v pondělí zajdu na krev a uvidím. Nejsem stresmen. Špinim od úterý, pokud se něco stalo, už to nezměním...
@hanulebrabec proč hned strašíš mimoděložním? na to je snad brzo! Až přijede, tak si dojde na krev a uvidí.
@ludmilka90 fajn tak já už mlčím
Jinak na krev jsem chtěla jít, ale bylo mi řečeno, že po 3 pozitivních testech to je zbytečné, špinění mi úplně ustálo a ve čtvrtek na ultrazvuk, mám přijít až v pátek
@spygy tak super já bych ti nic zlého nepřála ale poslední dobou mívám šílene sny...sama.se dost bojím..
@spygy krásná dálnice ❤️
Tak jsem bohužel po mimoděložním těhotenství, takže 2 krásné čárky ještě neznamená úspěch miminka...teď hlavně v klidu, mám odstraněny vejcovod. Mějte se tu hezky. Třeba za 3 měsíce se zase ukážu . Dříve stejně nemůžu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Děkuji za vlákno já jdu 25.9 teprve na konzultaci