Ahoj, prosím, vy které tomu rozumíte, co si myslíte o tomto grafu? Měřím tři měsíce, vždycky se teplota trošku pohybovala, ale teď mě zaráží, že ji mám vlastně několik dní stejnou. Je to možné? Teploměr jsem zkoušela a funguje normálně. Naděje si nějak nedávám, snažíme se už dva roky, jen mě proste zaráží ta stejná teplota. Děkuji
@izzylka tak držím palce, ať si užijes krásné spokojené těhotenství, protože jste si zřejmě teda taky docela počkali. My jezdili už i do centra, ale vzdala jsem to, protože mi léky dělaly cysty a pak i zastavily ovulaci. Prostě dělaly přesný opak než měly. Takže by byla dobrá náhoda, kdyby se najednou zadarilo.
Taky jsem mela temer stejne teploty kdyz se darilo..🙂graf vypadal podobne jako ten tvuj...bohuzel uz nemam foto..ja mela max 36.9 a kdyz uz sem ji mela 6 den za sebou stejnou a MS meskala dva dny,na testiku byla dalnice jak hrom🤷🤷drzim palecky..jinak v ostatnich grafech mi teplota litala desne...
@janisek13 já Tě bohužel nepotěším, z toho grafu se zatím nedá nic soudit. 9DPO je příliš brzy na hodnocení (to až tak 14 DPO) a dál. Já měla takový graf několikrát a těhotenství to jednou bylo a několikrát nebylo. Nezbývá než čekat, teď z toho nic nevyčteš 😉 přeju hodně štěstí a brzy // na testu 🙂
@nikishkaaaa děkuji, já těhotenství opravdu bohužel neocekavam, myslím, že by to spíš byl zázrak, potom všem. Jen mě zajímalo, jestli má někdo zkušenost s tím, že se teplota drží takhle stejná, protože předchozí dva měsíce se měnila.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měla jsem minulý rok podobný 😅 bylo to těhu, ale nedopadlo...ale těhu to bylo 🤣 taky jsem se divila, že je to tak pravidelný 😂