Prosím o radu,snažíme se o miminko pátek,sobota plodné dny,neděle ovulace,pondělí plodný den.Dnes přišla mrcha,dle menstruačního kalendáře měla přijít až za 11dni.
Stalo se to také některé z Vas?Je to normální ???
@marselina a ty plodne dny mas zjidtene z ultrazvuku ci ovulacnimi testy, nebo se ridis jen nejakym univerzalnim kalendarem?
@sudylichozrout mám aplikaci ms kalendář,řídím se dle toho
@marselina no, tak to je chybka, vzdyt ten kalendar tvoje telo nezna a vubec nevi, kdy mas plodne dny. Ma tam nahozeny nejaky prumerny ci idealni cyklus. Jestli chces zjistit, kdy mas ovulaci, pouzivej ovulacni testy, nebo chod na ultrazvuk k lekari 🙂
@marselina měla jsem můj kalendář aplikaci a podle něho jsem měla otěhotnět v den menstruace takže aplikacím v mob bych rozhodně nevěřila.. A pokud to máš pravydelny ciklus a tet ti to tahle přišlo dříve určitě když se snažíte o miminko poradila bych se z ginekologem ten vám udělá vyšetření a uvidíte
Pokud máš pravidelný režim (tím myslím, že nechodíš na denní/noční), tak je i dost přesné měření bazalní teploty, jen si má to potřebuješ pořídit teploměr na 2 des. místa a nařídit si budíka... u nás to fungovalo lépe než ovu testy.
@tynka9 jo, vidis, na to jsem zapomnela. Chtela jsem to napsat a vypadlo mi to 🙂 Mas samozrejme pravdu, ta bt je asi nejlepsi.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano i to se stává. Já to tak měla minulý rok a paradoxně jsem potom otěhotněla.