Tento měsíc jsem měla menstruaci jen byla kratší a tak jsem se rozhodla si po 2 týdnech od jejího skončení provést test. Podle mě je negativní, ale ptala jsem se ještě na jednom fóru a někdo tam viděl ducha tak teď nevím.
Nic
Vidím co myslíš, za mě ale negativní, zatím, zkus za dva dny, pokud bude silnější mohlo by to vyjít.
@leniczka23 nechci aby to vyšlo, užívám HAK. Měla jsem i ms v termínu jen byla kratší. A tak jsem si udělala test 2 týdny po jejím skončení, který je negativní jen v jedné diskusi mě vystrašili s tím duchem tak si nejsem jistá.
Za mě negativní
Taky si myslím že je negativní. Poslední styk byl před měsícem a pak v pauze s kondomem a bez vyvrcholení. Pro klid otestuji znova za pár dnu
Negativní a měsíc po styku by už na testu byla čára, neboj 😊
@lilian2111 díky 🙂
Negativní...
Taky vidím co myslíš, ale nenazývala bych to duchem a touhle dobou by musela být na testu už dálnice, tak se neboj.....
@vikysek0987 ja tak vidím jenom bílou čárku. I Když na test zasvítim tak tam je jen bílá čarka. Otestuju i pozdeji
i kdyby to je duch, myslíte že za dva dny by už byl silnější? poslední styk byl 6.8. s kondomem bez vyvrcholení a ještě užívám i HAK. Jedině že jsou testy falešné negativní
NEGATIVNI
... úplně negativní
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Negativní.