Druhé otěhotnění. Kdo měl problém?

zacinajicisnazilka
14. kvě 2023

Ahoj holky. Je tu někdo, kdo měl problém podruhe otěhotnět? Myslím to tak,že máte doma prcka a druhý vám nešel? A případně pomohl někomu i podruhé Clostibelgyt?
Me pomohl k prvnímu úspěšnému otěhotnění a nevím, zda by mi pomohl i podruhé.

marketa1218
14. kvě 2023

@zacinajicisnazilka Ano, více jak rok se snažíme o druhé. Doma máme 3,5 let starou holčičku a s manželem jsme zdraví 🤷‍♀️

palja
14. kvě 2023

@zacinajicisnazilka my jsme byli oba s manželem zdraví a než jsem otěhotněla podruhé, tak to trvalo 2,5 roku. Clostilbelgyt jsem neměla, jen jsem brala listovku a později 2 sáčky fertiprony.

janule0123
14. kvě 2023

@zacinajicisnazilka trvalo to rok nez jsem otěhotněla … nedopadlo to někdy ve třetím měsíci … a pak pauza 3 měsíce ..po dalším roce se povedlo a teď už to bude snad vše ok, začínám 3 trimestr

laxesis
14. kvě 2023

Já =) první syn přirozeně, druhé mimčo čekáme teď - po víc jak 5 letech, 2 ivfkách, plno iui a ketů.. modlím se, ať je už vše v pořádku🙏 Clostík jsem naštěstí nikdy brát nemusela, toho jsem se bála kvůli zdrav.rizikům. Jsme považovaní za zdravý pár, problém odhalila až imunologie (protilátky proti vajíčku, spermiím.. ale na to nepomohla ani kortikoidová léčba, chtělo to čas)

chlapecektehu
14. kvě 2023

@zacinajicisnazilka
Ahoj, já mám doma prcka 16 měsíců.
Už 5 měsíců se snažíme o druhé bohužel mi bylo u PCOS tak že beru hormony a kdo ví kdy se nám to podaří 🤷🏻‍♀️
První se zadařilo po 4 měsících bohužel v 7tt potrat a pak hned na poprvé a vše v pořádku

lenkalubina
14. kvě 2023

My čekali 10 let a i tak to dopadlo v 7.mesici špatně. Clostilbegyt jsem nebrala🤷‍♀️ bývalá dr mi nikdy nenabidla

siima12
14. kvě 2023

U první dcery nám to trvalo déle brala jsem clostilbegyt a ultrogestan. Pak se konečně povedlo malé je 20 měsíců. A teď čekáme 2 mimi už jsem 31+3tt❤️ druhé šlo docela rychle narozdíl od prvního. U druhého těhu jsem jen dělala každý den ovu testy, když byly pozitivní šli jsme na věc a druhý den ještě pojistili. A pak // čárky na testu.🍀❤️ Držím palce ať se zadaří

zoyee
14. kvě 2023

První dcera s pomocí clostilbegytu se povedla skoro hned, druhé nešlo. Zkoušel se zase clostilbegyt, femara, nakonec máme syna z ivf. Naštěstí vyšel hned první pokus.

kloky1
14. kvě 2023

První syn šel snad na poprvé,až jsem z toho byla v šoku. Druhý syn asi 2-3cykly, zkoušíme holčičku a nedaří se 😐 teď jsem dostala clostibegyt, čekám na menstruaci, ale přeji si aby jsem otěhotněla a nemusela to brát. Hodně řídím, jezdím s dětmi a v lékárně mě upozornili na rozmazané vidění apod...
Tak uvidíme ❤️

hanulebrabec
17. kvě 2023

@zacinajicisnazilka rodila jste přirozeně nebo císařem?

zacinajicisnazilka
autor
18. kvě 2023

@hanulebrabec přirozeně a překotný porod...