Dobrý večer
Chtěla bych se zeptat jestli je tady někdo kdo se snaží o druhé dítě a jak dlouho vám to trvalo.. Máme doma skoro dvouletého kluka a od dubna se snažíme o druhé a zatím nic 🙈
Nám to vyšlo na poprvé, stejně jako první dítě. Byla jsem z toho v šoku a nečekala jsem to, ale taky mám větší strach.
@keety2 mne to trvalo od vysazení ha 7 měsíců.. Ale první 4 měsíce jsem si spíš dávala bacha na ovulaci, abychom neotehotneli.. Zbytek opak.
Jinak mám teda samé kamarádky, kterým se bohužel druhé vůbec nedaří i rok a více. Jedná má za sebou dokonce 2 neúspěšné ivf a to první počali přirozeně.
Čekala jsem to ze všech stran snazší..
U nás 3 měsíce a to nám řekl doktor že je manžel neplodný po prodelané rakovině a jedině umělé. Tak že všechno jde. Doma máme 23 měsíčního syna a teď jsem skoro v 16 tt
Hned 😀 ,jednou večer mi přítel řekl, že by chtěl druhé dítě a já souhlasila, pak proběhlo tulení a teď jsem 17 tt 🤗
Nám se první zadarilo hned a druhé zatím nic. Snažíme se od ledna s tím že v květnu ZP a od té doby zase nic
3 roky se dvema potraty. První se podaŕilo za rok volného průběhu.
Prvni dcerka cca 9mesicu a druhé ted ,,zkousime,, zatim 2mesice, tak se uvidi kdy a zda prijde 😘😊
@keety2 kamarádka se tři roky snažila o první, pak šli na umělé oplodnění, a rok po porodu se stala nehoda a mají druhé...
Je to hrozně individuální, a většinou v hlavě...
Z toho druhého byla dost na větvi, tak brzo nechtěla.
Hodně mých kamarádek a známých otěhotněly, když nechtěly a bály se, že by otěhotnět mohly
Obe deti na prvni pokus...pul roku podle me neni zadny cas takze mate cas
Napoprve a potrat na konci prvniho trimestru. Pak pauza pul roku a vyslo to 4.mesic. Rozestup budou mit sourozenci 40 mesicu.
Z toho, ze to "trvalo", jsem byla na nervy, tak jsem na to prestala myslet, zacala se venovat svym konickum a bylo to tam hned dalsi mesic.
První dcera únor 2018, začali jsme se snažit teď v květnu a 1.8. jsem zjistila že už jsem v 9.tt
Prvni syn se nam povedl za 3 mesice....ted zacneme treti mesic se snazenim o druhe ;)
První vyšel hned, respektive druhý měsíc po vysazení ha... O druhé se snažíme víc jak 2roky, zatím 4 potraty a modlím se, ať tohle další těhotenství přežije
3 roky 🙄 po 2,5 letech byl potrat ( samovolny) a po cca 5 měsících se zadařilo a mám chlapečka 🤗😍 to čekání se vyplatilo je to božan
První se nám povedl hned (druhý měsíc) druhý za 5 měsíců
U prvního jsme tomu nechali volný průběh od srpna a v říjnu se zadařilo, u druhého jsme si v květnu řekli, že to zkusíme, ještě došla jedna MS, v červnu již ||, zaplaťpánbůh...👶☀
První na první pokus 😃 druhý na druhý pokus, mezi sebou mají kluci 2 roky a 4 měsíce 😉
První hned druhý měsíc po vysazení antikoncepce a druhé po roce a půl 🙂
Moc všem děkuji za odpověď ☺️
Prvni dite napoprve, druhe za 7 mesicu.
Prvni rok a ctvrt a druhy na prvni pokus. 🙂
My jsem chtěli rozdíl 2 roky mězi dětmi a mají rozdíl 3. A otěhotněla jsem, když jsem si řekla, že v létě nechci otěhotnět, že si ho pořádně užijeme s malým (u prvního dítěte jsem měla těžké nevolnosti).
U nás přišlo těhotenství neplánovaně při kojení, když bylo dceři 1,5 roku
Snažíme se od loňského dubna. Loni v listopadu zamlklé těhotenství a do teď nic...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Me to trvalo rok, bohuzel v 7 tt ZT. Pak hned druhy vyklus vysel ted 9 tt