ahoj Holky 🙋🏻♀️
Mám dotaz prosím dnešním dnem mám 12 dni spozdeni MS měla dorazit 10.4. a bohužel nic ovulace byla 27.3.(sex 28.3 a dále) = testy negativní snad všechny co jsou 🙂 s přítelem se snažíme o miminko.
příznaky - bolí mě občas břicho není to nic co by se nedalo zvládnout sem tam zaboli jako před MS ale nic..
Mám strach abych neměla cystu.. bohužel jsem prodělala cca 5 let zpátky operací jde mi byla odstraněn vejcovod a vaječník..
A teď mám strach abych neprošla o další.. poznala jste nějaká že máte cystu?? nebo jak vám bylo když jste cystu na vajecniku měli? děkuju za každou odpověď. doktorce jsem volala už minulý týden a i dnes ale odmítá mě vzít prý jen akutní případy a mám si zavolat až začátkem Května 😏 o přesto že ví že jsem přišla o jednu část tak je jí to jedno je tam je jednou týdně vzhledem k situaci... Proto se obracím za vámi ❤️ moc děkuju
@nikolaa123 pokud to je tvé doktorce jedno tak bych asi změnila lékaře přeji hodně štěstí ať se dočkáš miminka 🍀🍀
Já měla cystu. Píchalo mě v levém podbřišku (tam byla cysta) a šlo mi to až do třísla. Postupně se to zhoršovalo hlavně, když jsem zvedala těžké věci nebo v práci polohovala klienty. Bolelo to i v klidu když jsem ležela. Vydržela jsem to měsíc s těma bolestma, myslela jsem si, že s menstruaci to odejde a ono nic tak jsem se objednala a akorát co tak jsem neměla tahat těžké věci. Jenže shodou okolností jsem zkolabovala tak jsem skončila na pozorování v nemocnici a potom následovala PN asi na měsíc než cysta zmizela s menstruací. Ta ovšem byla bolestivá neskutečně 😣 cysta odešla a mam klid. Cysta byla 6x5 cm takže žádný prcek. A menstruaci jsem i při té cystě dostala přesně na den. A teď už jsem ve 4 měsíci 🤰.
@lenickamimi ahoj moc děkuji za odpověď ❤️ a držím palce ať se co nejdřív povede miminko 😊🙏🏻
@e7 ahoj moc děkuju naštěstí takový stav nemám 🙏🏻 a snad doufám že ani nebudu.. Moc ti gratuluji k Miminku 🥳❤️❤️
Taky jsem ve stejné situaci jako ty. V lednu jsem přišla o vejcovod a vaječník, v březnu o vejcovod kvůli 9,5 cm velké cystě. Příznaky velkého nárustu nebyly vůbec žádné, až těsně před hospitalizaci jsem měla opravdu velké bolesti - sotva jsem chodila. To jsem si říkala a to bude malé velikosti. Během vyšetření šok.
Nyní je cysta pro mě velkým strašákem. Nedávno se mi opět udělala cysta. Cystu jsem ucítila hned jakmile se mi udělala - bolest a tlak na stejném místě. Cystu jsem poznala i podle toho, že mě ta bolest vystřelovala do stehna. S jistotou jsem věděla a doktorka jen potvrdila. A ještě cysta je doprovázená špiněním. Doporučuji ti thiamin 4 krát denně. Za dva týdny se zmenšila o 1 cm.
@aklin ahoj to mě mrzí opravdu 😔 a když si měla poprvé cystu měla si MS nebo?
@nikolaa123 měla jsem jít na první IVF. Dostala jsem prášky, abych měla MS načasovanou. Ano, MS přišla načas díky těm tabletám.
@aklin ty brdo
@aklin mám také strach miminko bych moc chtěla.. a bojím se teď te cysty 😔 posledních cca 6 měsíců chodila MS opravdu v čas teď nic.. 😏
@nikolaa123 pociťuješ nějaké bolesti a tlak na vaječníku? I tak si kup thiamin, tím nic nezkazíš.
@aklin ne ne nepocituji jen občas bolest jako Kdyby měla dorazit MS.. koupím určitě děkuju za radu ❤️
@nikolaa123 tvoje doktorka ma laxni pristup. Vím, ze je ted situace na prd, ale najdi si novou. Davno jsi mela dostat agolutin. Pokud se snazite rok, zkusila bych CAR.
@aklin takhle doktorka právě se stará k neplodné páry chodíme tam kvůli tomu... 😏 rovnou sem u ní zůstala jako i u své doktorky.. prý je jednička pomocí o dítě ale jakou doktorka na jiné problémy stojí za prd o tom sem se teď přesvědčila.. zítra ji zavolám stím že mam bolesti a že potřebuji vyšetřit. Tak snad mě vezme... 😏
@nikolaa123 jasne. Zahraj to tak, aby te vzala jako akutní pripad.
@aklin Přesně není den abych na to nemyslela 12 dni spozdeni je už dost.. 😏 Dám vědět jak jsem dopadla 🙏🏻😊 a děkuju ❤️ (omlouvám se občas za to psaní ale ten telefon si dělá co chce) 😁
@nikolaa123 ahojky, jak jsi dopadla?
@nikolaa123 Ja mam 2,5cm cystu na vajecniku a keby mi to dr na sone nepovedala,tak by ma to ani nenapadlo. Nemam ziadne priznaky. A MS mi meskavala vzdy,tak to som nejako neriesila.
@aklin ahoj dneska sem volala doktorce ta řekla ať jedu na pohotovost... tak sem jela cystu neviděli naštěstí prý tam nic na vajecniku neni naštěstí úplně sem si strašně odechla... 😊😊 ale mám zvětšenou děložní sliznici tak mi vzali krev na HCG... tak si mám odpoledne zavolat jestli budou výsledky... ale testy mám Negativní
@aklin tak i krev negativní tak zavolat už doktorce ať mi píchne injekci
@nikolaa123 uf, oddechla jsem si. Skoda, ze to nepotvrdilo těhu.
@aklin děkuju ❤️ škoda taky sem nad tím přemýšlela že by to bylo fajn snad se nám co nejdřív zadaří 🙏🏻🙏🏻❤️
@aklin Na co je prosím thiamin? Mám cystu 4cm a už půl roku se snažíme o miminko a doktorka teď rozhodla po tom co přítel šel konečně na testy a jsou super, ze se podiva na mě... a ze za měsíc na laparo... ze ji vyndaji a podívají se jestli není poškozeny vejcovod, ze by ho případně vyndali... a rovnou mrknou i na druhy a kdyby nebyl ok tak taky půjde a pak už jen IVF... je mi 38 a půl (IVF platí pojišťovna do 39.narozenin jak mi stále všichni doktoři připomínají...) a tak se děsím aby na to nedošlo... navíc mi chtěli udělat laparo do prázdnin a bohužel i přes moje upozornění mi termín vychází do ms kterou mi chtějí posunout norethisteronem 😱... a po operaci 3 měsíce bez snažení... hledám jakoukoliv možnost jak se operaci / IVF vyhnout...
Zdravím vás děvčata prosím o radu v sobotu odpoledne kolem 3 hod mi ovu test digital vyšel max pozitivní i se smajlikem foto posílám chtěla bych se zeptat když byl už takto pozitivní tak ovulace kdy by měla proběhnout 😏
A ta druhá otázka je to možné mít takto pozitivní ovu test dvakrát po sobě s odstupem 2 dní protože jsem zkusila pro kontrolu ještě v pondělí odpoledne ve stejnou dobu a byl už negativní tak jsem si myslela že ok ovulace již proběhla ale pak večer kolem 20 hod byl znovu maximálně pozitivní a další dny Teda už zeslabl úplně do ztracena co si o tom myslíte děvčata mohla být dvojitá ovulace takhle za sebou děkuji za názory ♥️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikolaa123 ahoj no já měla cystu před 3 roky na levém vaječníku ale i přesto jsem otěhotněla bohužel 4 týden samovolně jsem potratila protože jsem vůbec neměla tušení že můžu ještě být těhotná měla jsem dost těžkou práci tahala jsem těžké pytle s odpadem 😣 no a pak jsem začala krvácet a v nemocnici mi mi bylo sděleno že jsem byla těhotná a že mám velkou cystu na levém vaječníku asi tak za 3 měsíce mě objednali na operaci a laparoskopicky mi to odstranili ale řekli že vaječník tam nechali že jsou teď oba v pořádku protože jsem se ptala jestli můžu mít ještě děti před tím jsem měla MS dost bolestivé a často se mi vůbec nedostavila po operaci se to krásně upravilo tak se snažíme s manželem dál 🙏