Ahoj brala jsem clostil na ovulaci ale dopadlo nam spatne spermio tak jsem ho vysadila. Co vam pomohlo na ovulaci ?? v sobotu mam dostat ms tak jestli mam neco zacit pit nebo uzivat. Ve stredu jdu na krev kvuli hormonalnimu profilu. děkuji moc budu rada za vsechny vase nazory co pomohlo vam
Sarapis - až se Dr. v CAR divila, jak je to možné 😀
Ahojda, mě pomohl Gynex. Jedná se o kapičky které jsou sice trošku dražší, moc dobře teda nechutnají ale upravily mi cyklus, jak co se týká ovulky tak i měsíčků. Jinak k tomu ještě popíjím čaj z kontryhelu 🙂 a podbříšek si mažu cytovitalem 🙂 Za mě 1 🙂 🙂
k ovulaci nevím, ale k otěhotnění čaj báby radnické 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Buď Drmek kapky 20 kapek 3x denně do vody - až do ovulace. Nebo Sarapis Soya 1 tbl denně, ta se může pořád, jen prý během ovulace údajně vysušuje ovulační hlen, ale to se dá vyřešit i tak, že budeš kolem ovulace užívat lněné semínko - nejlíp povařené. Jinak je tady skupinka bylinkama k početí, tam je spousta podobných rad, tak můžeš mrknout 🙂
Jinak ale oboje - sarapis i drmek jsou fytoestrogeny, tak si vyber jen jeden z nich. Drmek je vhodnější pro PCO, Sarapis je spíš pro ostatní. Jo a pokud by bylo u tebe nějaké byť sebemenší podezření na endometriózu, tak ten sarapis raději ne.