Ahojky chci se zeptat hlavne maminek co brali clostilbegyt kolik miminek ste čekali? Ja mam PCOS,menstruaci mam pravidelnou každých 27 dnú jenom ne a ne mít miminko..
3 roky se snažíme a od dneska jsem začala brát clostilbegyt 1-0-0
Až ted čtu riziko dvojčátek,trojčátek.
Možná stesuji ale zajíma mne kolik maminek při takovej malej dávce 1-0-0 počali dvojčátka.
Přiznam se že mám strach ale aj bych se potešila přece už nejakou dobu čekáme na miminko 🙂
Brala jsem clostyl a mám jedno dítě🙂) ale je pravda, ze tehdy doktor rikal ze mi ani nezafungoval. I to se muže stát.)
Tak při clostylu by se mělo zároveň chodit i na folikulometrii a tam by dr. viděl případných více vajíček k dozrání a upozornil by tě.
Já po něm třeba neotěhotněla. Zvláštní, že při PCOS máš tak pěkný cyklus, to i přes absenci ovulace?
@uzivatelkapetra mne ale gynekolog dlouhodobie léčil protože jsem mnela dlouhe cykly. A cysty skoro pořád. Posledne cca 2 roky se mi to konecne upravilo.
A zkoušela jsi něco s inositolem? Máš asi nějakou lehčí formu a při PCOS prý docela pomáhá.
Čekám jedno miminko
Brala jsem u oboh těhotenství a z každého jen jedno dítě
Po clostiku bys mela dojit na folikulometrii,aby právě řekl,kolik se ti udělalo vajíček. Ja brala 3 cykly a udělaly se mi 3 vajicka,pak 2 a pak 1. U těch 3 me opravdu varoval, že z toho nohou být až trojčata a nedoporucoval mi se snažit. Každopádně ani jednou jsem diky clostiku neotěhotněla.
Hned první cyklus po nasazení 1-0-0 dvojčata 🙂
Ja cekala trojcata, nakonec zustala jen dvojcata🙏🏾🙈
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mam jednoho syna.