Ahoj holky, zajímá mě vaše zkušenost s clostilbegytem, jak Vám pomohl k tehu, nežádoucí účinky, a pod.
@misicka03 aha, no určitě bylo, je to vypsáno v nežádoucích účincích. K mimi nepomohlo?
@verulevrtule zatím ještě nevím je brzo 😐
@misicka03 tak si Budem věřit 🙂
Já otěhotněla na poprvé. Žádné nežádoucí účinky jsem neměla. Ale měla jsem sledovanou ovulaci a dostala jsem ještě injekci na uvolnění vajíčka 😊 teď tu vedle mě leží 6týdenní chlapeček 🥰
Ahoj tiež pomohol na prvý krát - mám polycysticke vaječníky a brala som 1 tabletku 😊 ovulácie bola vyvolaná ešte injekcii 😊 takze držím palce 🍀 je to síce celkom srajda pre telo ale väčšinou pomáha 😊
@e7 super 😘
@patricia212 tak to doufám ❤️
Inak ak by niekto potreboval mám 5 tabletiek stále doma 🙂 venujem len tak 🙂 pretože 400 korun za 10 tabletiek mi prišlo trosku cez 😀
@patricia212 No to je pěkná sumička, taky jsem koukala
@patricia212 taky jsem byla překvapená, když po mě chtěli asi 450,- 😁 ale stojí to za to 🥰
@e7 mna sa pani v lekárni pýtala či to fakt chcem 😀😂
Ja pred 4 lety neplatila nic 😀
Otehotnela jsem druhy cyklus, ale myslim, ze to bylo necim jinym nez clostikem, ale to nikdy nezjistime 🙂 dulezite je, ze to vyslo 🙂 zadny nezadouci ucinek jsem nemela 🙂
@leymea teraz natom už pekne zarábajú no 😅🤭 ale zase stále lepšie ako 30 tisíc za ivf
@verulevrtule pomohl mi hned 1.mesic a pak zase hned 1.mesic a to jsem si minuly tyden z porodnice dovezla dvojcatka🙈 drzim pesti❤🍀
@verulevrtule Ahoj, já v druhém cyklu s ním otěhotněla. Žádné podstatné nežádoucí účinky jsem nepozorovala 🙂
@lucie7411 super, po dvojcatech úplně toužím 🤣
@bomo1 děkuji 😘 ale vzhledem k nervum co mám, to moc nevidím, ale byla bych moc ráda
Já na něj nereagovala a bylo mi jen špatně od žaludku ....ale jinak foliky nerostliy
@carolineg1 aha, no tak uvidíme. Mě nic nedělá, tak doufám, že výsledek nakonec bude
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verulevrtule já ho brala teď poprvé 3-7cd jednou denně a pálela mě žáha nevím zda to bylo tím a měla jsem hrozný návaly horka jinak nic.